fb

Eindmusical


Afscheidsmusicals Waarvan Acte Theaterproducties

Eindmusicals

Een eindmusical is al decennialang een begrip op basisscholen in Nederland. Wie kan zich nou niet meer herinneren in welke rol je schitterde op het podium in je laatste weken op de basisschool? Het repetitieproces, de liedjes instuderen met je vrienden, samen lachen met je klasgenoten om de tekst. De Decors maken, even langer op school blijven hangen om toch nog even die moeilijke zelfbedachte dansjes onder de knie te krijgen! Super zenuwachtig in de coulissen staan vlak voor aanvang met een complete black-out… en natuurlijk het overweldigende gevoel van prestatie na het slotapplaus na iedere voorstelling is iets wat iedereen een keer mee moet maken!

Bij Waarvan Acte ben je aan het juiste adres voor de leukste, moderne en komische eindmusicals voor groep 8! Afgestemd op de belevingswereld van kinderen, geschreven in vlotte dialogen, met duidelijke regieaanwijzingen en spetterende muziek wordt iedere musical een feest om in te studeren en op het podium te brengen! Succes verzekerd! Lees ook eens welke leuke reacties we kregen op de eindmusicals van verschillende basisscholen!

Neem eens een kijkje bij Puinruimers en red de aarde van de ondergang, of maak kennis met Hero McBero in de doldwaze comedy Superhelden. Zoek mee in de ‘Cloud’ in Status Offline of speel een modern sprookje met Ouders, Trollen en andere Ellende. Waarvan Acte heeft eindmusicals met zeer uiteenlopende onderwerpen, waardoor er altijd een eindmusical voor iedere groep 8 te vinden is!

Op zoek naar iets anders of specifieks? Het Team van Waarvan Acte Theaterproducties denkt graag met je mee. Maatwerk voor eindmusicals, afscheidsmusicals, sketches en ander maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op we helpen je graag verder.

STATUS OFFLINE

VLOG

AREA 52

SUPERHELDEN

OUDERS, TROLLEN & ANDERE...

PUINRUIMERS

0
    0
    Winkelwagen