Selecteer een pagina

Juffrouw Tok is verliefd!

Love is in the air! Het verhaal speelt zich af op de boerderij waar allemaal verschillende dieren wonen. We maken kennis met Juffrouw Tok, een eigenwijze kip. Op een dag bedenkt ze dat ze verliefd is…. Verliefd op meneer Knor. Ze krijgt er een beetje kriebels in haar buik van en vertelt aan alle dieren dat ze met hem wil trouwen. De dieren lachen haar uit, kippen kunnen niet verliefd zijn op varkens en al helemaal niet met ze trouwen, want hoe kus je dan? Hoe voorkom je dat er modder op je veren komt en dat hij niet met zijn dikke roze billen op je eieren gaat zitten….. Maarja, juffrouw Tok is echt verliefd, dus besluit ze om toch door te zetten en tegen meneer Knor te zeggen dat ze verliefd is en met hem wil trouwen….. En tja, wat zal het varken daarop antwoorden…

Op bekende liedjes en wijsjes, in een modern jasje en voorzien van nieuwe teksten, zingen en dansen de kleuters door deze musical heen!

Download via de knop direct een leesversie van “Juffrouw Tok is verliefd”

Alvast veel leesplezier!

Enthousiast geworden na het lezen? Bestel “Juffrouw Tok is verliefd” nu in de webshop!

€ 24,95-

Technische informatie:

🐥Duur: ca. 20-30 minuten

🐥Aantal spelers: 25+

🐥Aantal liedjes: 5

🐥Genre: Kleutermusical, Kindermusical

Inhoud download:

  • 1x Script (.pdf) (incl. regie + decor aanwijzingen)
  • 1x Uitvoerlicentie + Kopieerlicentie (onbeperkt kopiëren voor 1 groep/ klas per locatie)
  • 5 liedjes (.mp3)

LET OP: Juffrouw tok is verliefd is een geheel digitale & ‘download only’ musical – U ontvangt dus geen script boekje via de post.

Na het bestellen ontvangt u via de email een link waarmee u de musical (script & liedjes) kunt downloaden en vervolgens kunt opslaan op uw computer.

Klik hieronder om Juffrouw Tok! te bestellen

0