fb

Kerstmusicals


Kerstmusicals Waarvan Acte Theaterproducties

Kerstmusicals

“Dit is de leukste kerstmusical ever!” was een van de reacties op de kerstmusical #Bethlehem! Een moderne uitvoering van het welbekende kerstverhaal, maar dan afgestemd op de belevingswereld van kinderen van de basisschool. Stuiter mee met de engeltjes! Ook de kerstmusical @DeStal is een moderne versie van het beroemde kerstverhaal, maar nu eens vanuit een heel bijzonder oogpunt, namelijk die van de dieren uit de stal! Wat vonden Os en Ezel er eigenlijk van dat Joe en Mary in hun stal ‘crashten’?

De musical 100% Koning geeft weer een heel andere kijk op kerst… Maak kennis met de 3 koningen en beleef hun avonturen mee in deze spetterende en hilarische kerstmusical! Deze Kerstmusicals kunnen met één klas worden ingestudeerd en opgevoerd, maar ook met de hele school! Dat is nog eens een spetterend einde voor de kerstvakantie!

En ook voor scholen die wat anders willen dan het traditionele kerstverhaal heeft Waarvan Acte een te gekke kerstmusical! Bouw de slee van de kerstman om tot een heuse helikopter in de musical De Magische Arrenslee, die zowel door een groep uit de middenbouw als door een bovenbouwgroep gespeeld kan worden.

STATUS OFFLINE

VLOG

AREA 52

SUPERHELDEN

OUDERS, TROLLEN & ANDERE...

PUINRUIMERS

0
    0
    Winkelwagen