fb

Kerstmusical 100% Koning

Herodes de Grote vindt zichzelf de meest geweldige koning van alle koningen die er zijn. Hij noemt zichzelf de 100% koning, omdat hij verreweg het meeste aantal volgers heeft van iedereen. 

Op een dag hoort hij geruchten, dat er ergens op de wereld een nieuw en heel bijzonder ‘koningskind’ geboren gaat worden. Herodes is niet blij, want de markt wordt al overspoeld met ‘influencers’ en het aantal abonnees op zijn YouTube kanaal neemt af… Hij raakt hiervan lichtelijk in paniek… Voor je het weet schrijven de mensen boeken vol over dat nieuwe koningskind, maken ze er films van, of nog erger gaan ze HEM volgen!

Hij besluit drie ‘bijna koningen’ (ongeveer voor 80%) op pad te sturen om eens te gaan kijken wie dat koningskind dan wel moet zijn en hoe zijn populariteit al de kop ingedrukt kan worden voordat hij überhaupt bekend wordt! De drie ‘bijna koningen’ zijn Balthazar, Melchior en Caspar, drie totaal verschillende types die we volgen op hun tocht naar Bethlehem.

Onderweg maken we kennis met ‘de Engelenbende’. We smeren ‘wonderzalf uit het oosten’ op de voeten van de herders en we ontdekken eindelijk de waarheid achter de overvolle herbergen in Bethlehem! En o ja, Herodes zou Herodes niet zijn als hij dat niet allemaal zou delen met zijn volgers, dus ga er voor zitten, dan kun je kijken hoe het ‘nooit vertelde kerstverhaal’ eigenlijk ging…

Makkelijk in te studeren:
Stream alle muziek via Youtube & Spotify!

Bekijk de trailer: 100% Koning

Kerstmusical 100% Koning

Technische informatie:
👑 Aantal rollen: 18-100
👼Muziek: 5 liedjes, 2 muziekstukken
👑 Tijdsduur: ca. 35 minuten
👼 Genre: Kerstmusical, Kindermusical, Schoolmusical, Kerstverhaal

Waarvan Acte Theaterproducties

Het nooit vertelde kerstverhaal!

Musicalpakket 100% Koning

 124.95

Inhoud Musicalpakket

* 1x Script boek
* 1x Uitvoer/ Kopieerlicentie
* 1x USB-Stick (Liedjes en/ of Muziekstukken & Geluidseffecten)

Extra Opties:

Kies hieronder eventuele extra opties
In geval van geen extra boekjes /USB sticks vul 0 of geen in

Digitaal bewerkbaar script (.word document)

0
    0
    Winkelwagen