De Getuige

 150.00

Wees wie je zijn wilt, dan komt alles goed!

Categorie:

Beschrijving

In een kleine Amerikaanse stad  aan het eind van de jaren ‘50 vertelt “de Getuige”  het verhaal van het aanstaande huwelijk tussen Abbygail  “Abby”  Price en Walter Jones. Abbygail is de lieveling van haar vader de starre Admiraal Cooper Price en ontpopt zich in de voorbereidingen als een ware Bridezilla, waarmee ze haar vrienden en familie tegen zich in het harnas jaagt en totaal geen oog meer heeft voor haar aanstaande. Dit tot wanhoop van haar moeder Eleanor, die toch al met haar handen in het haar zit over de roddels van de buren over het vermeende “anders”  zijn van hun oudste dochter Helen en de gezonde dosis irritatie richting inwonende Oma Price die zich met alles en iedereen bemoeit en haar mening luid de wereld in kakelt.

Op het moment dat Abby, samen met haar gevolg de mooiste trouwjurk gaat uitzoeken in de hysterische bruidswinkel van Marilyn Jackie aan de Mainstreet ontvouwt zich het verhaal van Rose en Mildred die al jaar en dag beste vriendinnen van Abby zijn en die haar in deze spannende tijd bijstaan met alle voorbereidingen. De motieven om hun vriendin te helpen zijn misschien niet wat ze lijken…

De onderlinge verhoudingen tussen Trevor, de flamboyante partner van Marylin Jackie en haar zus Peggy-Jane komen op scherp te staan door de klandizie van de familie Price. Geheime romances uit het verleden komen aan het licht, welke dubieuze rol speelde Oma Price in dit geheel?

In deze hilarische ‘feel good’ comedy worden de verschillende verhalen in een hoog tempo aan het publiek gepresenteerd en valt alles aan het einde op zijn plek.

Extra informatie

Technische informatie

Duur: ca. 2.15 uur (135 minuten)
Aantal spelers: 12 rollen + Ensemble
Aantal nummers: 23
Genre: Comedy

Licenties

Prijs is incl. uitvoerlicentie (geldig voor 1 uitvoering) & kopieerlicentie

0