fb
Waarvan Acte Sketchboek Deel 2

SKETCHBOEK DEEL 2

DE GROTE WAARVAN ACTE SKETCHBOEK DEEL 2

14 mini musicals voor alle leeftijden die garant staan voor uren theaterplezier!

 109.95

SKETCHBOEK DEEL 2

INHOUD VAN HET BOEK

HET GROTE WAARVAN ACTE SKETCHBOEK DEEL 2

U ontvangt volledig digitaal op een USB-stick de HET SKETCHBOEK met in totaal 14 eigentijdse en humoristische mini-musicals van circa. 15 minuten per stuk.

Het Sketchboek:
Het sketchboek is speciaal gemaakt voor alle meesters, juffen en alle leerlingen van het primair onderwijs! De sketches kunnen gebruikt worden voor een optreden tijdens de week, – of maandsluiting, proclamatie, ter voorbereiding voor de eindmusical of een gegarandeerd applaus op een bonte avond! De scripts zijn afgestemd op het niveau van leerlingen in verschillende leerjaren die aansluiten bij de belevingswereld en fantasie van ieder kind.

In vlot geschreven dialogen voorzien van heldere regieaanwijzingen, kleding, – en decoradvies is iedere sketch een feestje om in te studeren!

Het Grote Waarvan Acte Sketchboek Deel 2:
Het Sketchboek is volledig digitaal (.pdf) en wordt op een USB-stick, verstuurd per post.
Op de USB-stick vindt u het boek in zijn geheel. Dat is 160 pagina’s vol met toneel, zang en dansplezier!

Omdat het Sketchboek volledig digitaal is (.pdf), kunt u deze zelf gemakkelijk in één keer printen. Alle sketches en mini musicals staan uiteraard ook per stuk los op de USB-stick zodat u gemakkelijk een sketch kan uitzoeken. Super handig om per keer een script te kunnen uitprinten voor de klas!

De Muziek:
Bij iedere sketch (mini-musical) is er speciaal een spetterend lied die op de bijgeleverde USB-stick terug te vinden zijn (ingezongen & instrumentale versies). Ook extra’s zoals geluidseffecten en ‘tussenmuziekjes’ voor dansjes met de WOW-factor ontbreken natuurlijk niet!

Alle liedjes uit de sketchboeken zijn te beluisteren via ons YouTube & Spotify kanaal, ideaal om de leerlingen thuis te laten oefenen!

De GROTE WAARVAN ACTE SKETCHBOEKEN staan garant voor uren musical, toneel, zang,- en dansplezier en zijn daarmee een ‘musthave’ voor iedere basisschool!

 

Inhoud boek 2: (klik op de titels voor meer informatie)

 

Liever deel 1 of de zeer voordelige boekenbundel meet deel 1 en 2?
Scroll snel verder voor meer informatie!

BELUISTER DE LIEDJES VIA SPOTIFY & YOUTUBE

BESTEL SKETCHBOEK DEEL  2

KLIK OP DE KNOP OM TE BESTELLEN 

LIEVER DEEL 1, OF DE EXTRA VOORDELIGE BUNDEL? DAT KAN!

SKETCHBOEK DEEL 1

SKETCHBOEK DEEL 1

WAARVAN ACTE SKETCHBOEKEN DEEL 1 EN 2 BUNDEL

SKETCHBOEKEN DEEL 1 & 2

0
    0
    Winkelwagen