fb

Het Grote Waarvan Acte Sketchboek Deel 2

 89.95

De ‘musthave’ voor iedere school!

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

Het Grote Waarvan Acte Sketchboek deel 2

NIEUW! – Het Grote Waarvan Acte Sketchboek Deel 2 is een verzameling van 14 eigentijdse en humoristische mini-musicals van circa. 15 minuten. Speciaal gemaakt voor alle leerlingen van het primair onderwijs! De sketches kunnen gebruikt worden voor een optreden tijdens de week, – of maandsluiting, proclamatie, ter voorbereiding voor de eindmusical of een gegarandeerd applaus op een bonte avond!                   

De scripts zijn afgestemd op het niveau van leerlingen in verschillende leerjaren die aansluiten bij de belevingswereld en fantasie van ieder kind! In vlot geschreven dialogen voorzien van heldere regieaanwijzingen, kleding, – en decoradvies is iedere sketch een feestje om in te studeren!

Bij iedere sketch (mini-musical) is er speciaal een spetterend lied die op de bijgeleverde USB-stick terug te vinden zijn (ingezongen & instrumentale versies). Ook extra’s zoals geluidseffecten en ‘tussenmuziekjes’ voor dansjes met de WOW-factor ontbreken natuurlijk niet! 

Het GROTE WAARVAN ACTE SKETCHBOEK DEEL 2 staat garant voor uren musical, toneel, zang,- en dansplezier en is daarmee een ‘musthave’ voor iedere basisschool!

KLIK HIER OM ALLE MUZIEK TE BELUISTEREN & ABONNEER DIRECT OP ONS OFFICIËLE YOUTUBE KANAAL

Inhoud boek: (klik op de titels voor meer informatie)

ZIEK!?Kwal heeft de hikWVA-AIRLINESHet BijenoffensiefDe BoevenclubDe TijdlijnJournaal AbnormaalKoetuurZ.O.M.B.I.E. – GroentjesWintersportBandenspanning!Het EiergevechtHet leven van Sinterklaas.

Toch liever deel 1? -> Klik hier voor Het Grote Waarvan Acte Sketchboek Deel 1


Wegens overweldigend succes zijn de Sketchboeken momenteel uitverkocht. Binnenkort zullen deze weer beschikbaar zijn.Wilt u graag een Sketchboek reserveren? Dat kan! Laat het ons weten via contact en we houden u op de hoogte.

0