fb

Het Grote Waarvan Acte Sketchboek

 89.95

De ‘musthave’ voor iedere school!

Categorieën: ,

Beschrijving

Het GROTE WAARVAN ACTE SKETCHBOEK

Het Grote Waarvan Acte Sketchboek is een verzameling van veertien eigentijdse en humoristische theaterstukjes van circa 15-20 minuten. Speciaal gemaakt voor alle leerlingen van het primair onderwijs! De sketches kunnen gebruikt worden voor een optreden tijdens de week, – of maandsluiting, proclamatie, ter voorbereiding voor de eindmusical of een gegarandeerd applaus op een bonte avond!                   

De scripts van de sketches zijn afgestemd op het niveau van leerlingen in verschillende leerjaren die aansluiten bij de belevingswereld en fantasie van ieder kind! In vlot geschreven dialogen voorzien van heldere regieaanwijzingen, kleding, – en decoradvies is iedere sketch een feestje om in te studeren!

Bij iedere sketch (mini-musical) is er speciaal een spetterend lied die op de bijgeleverde USB-stick terug te vinden zijn (ingezongen & instrumentale versies). Ook extra’s zoals geluidseffecten en ‘tussenmuziekjes’ voor dansjes met de WOW-factor ontbreken natuurlijk niet! 

Het 160 pagina’s tellende GROTE WAARVAN ACTE SKETCHBOEK staat garant voor uren toneel, zang,- en dansplezier en is daarmee een ‘musthave’ voor iedere basisschool!

Inhoud boek: (klik op de titels voor meer informatie)

14 Mini-musicals + 14 liedjes

BFF-SHOPDE RADIOACTIEVE CARAVANDE KLEUTERS AAN DE MACHTPASEN 2.0DE CHOCOBERIAFFTAFELZWEMMENAN-DIJ-VIE-YA-KIDE ROUTE VAN SINTERKLAASBOTSING! – KUNST2JUNGLEJUFFENPARADEGAME OVERKABOUTERHERRIE!

Preview Liedjes:

Extra informatie

Aantal sketches

BFF-SHOP – DE RADIOACTIEVE CARAVAN – DE KLEUTERS AAN DE MACHT – PASEN 2.0 – DE CHOCOBERIAFF – TAFELZWEMMEN – AN-DIJ-VIE-YA-KI – DE ROUTE VAN SINTERKLAAS – BOTSING! – KUNST2 – JUNGLE – JUFFENPARADE – GAME OVER – KABOUTERHERRIE!

0