fb

Juffrouw Tok is Verliefd!

Juffrouw Tok is verliefd!

Love is in the air! 

We maken kennis met Juffrouw Tok, een eigenwijze kip. Op een dag bedenkt ze dat ze verliefd is…. Verliefd op meneer Knor. Ze krijgt er een beetje kriebels in haar buik van en vertelt aan alle dieren dat ze met hem wil trouwen. De dieren lachen haar uit, kippen kunnen niet verliefd zijn op varkens en al helemaal niet met ze trouwen, want hoe kus je dan? Hoe voorkom je dat er modder op je veren komt en dat hij niet met zijn dikke roze billen op je eieren gaat zitten….. Maarja, juffrouw Tok is echt verliefd, dus besluit ze om toch door te zetten en tegen meneer Knor te zeggen dat ze verliefd is en met hem wil trouwen….. En tja, wat zal het varken daarop antwoorden…

“Juffrouw Tok is verliefd!” is een vrolijke musical speciaal voor de onderbouw (groep 1-2-3)

Speciaal voor Juffrouw Tok zijn er nieuwe teksten geschreven op bekende kinderliedjes zodat deze perfect passen bij de musical. Beluister hieronder een preview:

Klik op de knop en bestel direct de kindermusical Juffrouw Tok is verliefd! u ontvangt direct na betaling het script (.pdf) incl. de 5 liedjes (enkel instrumentaal) en bijbehorende kleurplaten in uw mailbox!

Alvast heel veel plezier met ‘Juffrouw Tok is verliefd!’

Love is in the air!

 24.95

Technische gegevens:

🐓 Leeftijd: Onderbouw (groep 1 t/m 3)
🐷 Duur: +/- 25 min.
🐴 Aantal Scenes: 5
🐑 Aantal spelers: min. 7 (tekst kan makkelijk verdeeld worden over meerdere leerlingen)
🐰 Rollen: Hele klas!

 

 

0
    0
    Winkelwagen