fb

“Mijn Juf komt van Mars!” de intergalactische eindmusical!

🚀 Zijn jullie klaar voor een intergalactisch avontuur!? Get ready for take-off voor de eindmusical Mijn Juf komt van Mars!

Een alien bestudeert het leven op aarde vanuit haar ruimteschip. Door een technisch mankement crasht haar schip op een schoolplein en wordt ze ontdekt door de kinderen van de klas van meester Bart. Ze vraagt hen om hulp om haar schip te repareren. Als de chagrijnige directeur van de school de klas in komt en vanwege een zieke inval-juf meester Bart bij de kleuters voor de klas wil zetten, verzinnen meester Bart en de klas dat de alien in werkelijkheid “Juf Alien” is en als invalkracht les kan komen geven.

De directeur gaat akkoord. De volgende dag gaat het meteen al mis. Juf Alien doet en zegt allemaal gekke dingen en een van de andere juffen (juf Yvonne) krijgt door dat er iets niet helemaal klopt aan die gekke nieuwe juf. Samen met de domme juffen Tineke en Elly gaat ze klikken bij directeur Bouwmeester. Als ze samen juf Alien bespioneren ontdekken ze dat het in werkelijkheid een alien is!

Directeur Bouwmeester denkt er meteen geld aan te kunnen verdienen en zoekt contact met de Amerikaan Benny Fox, die een gigantische dierentuin heeft en de enge Duitse dokter Dexter, die griezelige experimenten uitvoert in zijn laboratorium. De mannen sluiten een deal om de alien te vangen, hiervoor zetten ze Hugo en Boris in, die eigenlijk niet zo goed weten hoe ze een alien moeten vangen. Zal het de kinderen lukken om Juf Alien uit handen van de boeven te houden? Zal het ze lukken om het schip op tijd te repareren zodat Juf Alien kan vluchten? En wat vindt meester Bart er eigenlijk allemaal van? Mijn Juf komt van Mars, is een intergalactische en hilarische eindmusical voor groep 8!

Kan je echt niet wachten om te weten hoe dit verhaal verder gaat!? Bekijk en lees dan -sneller dan het licht- de gratis leesversie!

Bekijk ook onze andere te gekke eindmusicals!

Technische informatie:

🚀 Duur: ca. 60-75 minuten

🚀 Aantal spelers: 15 – 35 (grotere & kleinere groepen kan ook!!!)

🚀 Aantal nummers: 5 liedjes, 6 muziekstukken + geluidseffecten

🚀 Genre: Eindmusical, Kindermusical

Are you ready for take-off!?

Musicalpakket Mijn Juf komt van Mars!

 164.50

Inhoud Basis Musicalpakket

• 1x Scriptboek (full color gedrukt)
• 1x Digitaal Scriptboek (.pdf)
• 1x Uitvoer/ Kopieerlicentie
• 1x USB-Stick met daarop:
Liedjes (ingezongen/ instrumentaal),
Muziekstukken & geluidseffecten
incl. leuke extra’s voor de musical!

Opties

Kies hieronder uw opties:
In geval van geen extra paketten, boekjes of USB-sticks vul 0 of geen in

Additionele musicalpakketten voor extra groepen op dezelfde locatie (andere locaties moeten een eigen pakket bestellen)

Digitaal bewerkbaar script (.word document)

Vul hieronder het aantal gedrukte full color scriptboekjes in (€4.95 p/s)

Additionele USB-sticks

Vul het aantal leerlingen waarmee de musical gespeeld gaat worden in:

0
    0
    Winkelwagen