fb
Sint Musical, Sinterklaas musicals, Sketches Sinterklaas, Sint Sketches, Sintbundel, de route van Sinterklaas, Het Leven van Sinterklaas, De Klas van Sinterklaas - Waarvan Acte Theaterproducties

SINTERKLAASBUNDEL

DRIE MINI MUSICALS VOOR SINTERKLAAS

De Sint musicals, De Route van Sinterklaas, Het leven van Sinterklaas en De Klas van Sinterklaas in een voordelige bundel speciaal voor Sinterklaas! De sketches zijn te gek als welkom of afscheid van Sinterklaas!

 24.95

DE SINTERKLAAS SKETCHBUNDEL

De Route van Sinterklaas

Hij komt, Hij komt…!🎶 Toch!? Speciaal voor Sint: De Route van Sinterklaas! 

Sinterklaas is de weg kwijt… Nou ja, hij heeft het allemaal nog wel op een rijtje, alleen de reis naar ons land is al jaren vol problemen! Dichte mist, zware storm en pakjes die overboord vallen…De weg naar ons land is altijd lang en vol gevaren zo lijkt het! In de mini musical ‘De Route van Sinterklaas’ bedenkt (en maakt) de klas speciaal voor de Sint een oplossing…. OP RIJM!

De sketch is ideaal om op te voeren bij de ontvangst van Sinterklaas op school of erg leuk voor een weeksluiting of uitvoering voor de ouders! Deze mini musical is geschikt voor de kinderen in de onder,- en middenbouw, maar enthousiaste bovenbouwers kunnen hem ook uitvoeren voor de kleintjes!

Speciaal voor deze mini musical is het lied ‘De Route van Sinterklaas‘ gemaakt.
Beluister hieronder een preview 

Technische gegevens:
🚢 Leeftijd: onder,- midden,- bovenbouw (groep 1 t/m 8)
🗺 Duur: +/- 15 min.
🚢 Aantal Scenes: 4
🗺 Aantal spelers: min. 12
🚢 Rollen: 1 verteller maar kan ook door de hele klas gedaan worden! (de tekst kan naar eigen inzicht verdeeld worden)

Het Leven van Sinterklaas

Wie zoet is krijgt lekkers, Wie stout is….! Ja, ja! Sinterklaas was ook wel eens stout… Speciaal voor Sint: “Het Leven van Sinterklaas!” Een komische sketch/minimusical over het leven van Sinterklaas… OP RIJM! Sinterklaas is al heel erg oud, niemand weet eigenlijk hoe oud… En wat we eigenlijk ook niet weten is hoe Sint als “klein Sintje” was, en als puber? Waar hield hij van? At hij netjes zijn bord leeg? Deed hij zijn best op school? Was hij wel eens stout en sinds wanneer is hij ‘matties’ met de pieten? Heeft hij wel eens verkering gehad? In de grappige mini-musical “Het leven van Sinterklaas” worden deze vragen geheel op rijm beantwoord …. (Althans, hoe de klas denkt dat het leven van Sinterklaas gegaan kan zijn… zou het kloppen?).

De sketch is ideaal om op te voeren bij de ontvangst van Sinterklaas op school of erg leuk voor een weeksluiting of uitvoering voor de ouders! Deze sketch is geschikt voor de kinderen in de onder,- en middenbouw, maar enthousiaste bovenbouwers kunnen hem ook uitvoeren voor de kleintjes!

Speciaal voor deze sketch is het nummer ‘Het leven van Sinterklaas’ gemaakt.
Beluister hieronder een preview via YouTube of Spotify

Technische gegevens:
🎁 Leeftijd: onder,- midden, bovenbouw (groep 1 t/m 8)
👶 Duur: +/- 15 min.
🎁 Aantal Scenes: 4
👶 Aantal spelers: min. 12
🎁 Rollen: 1 verteller + hele klas (de tekst kan naar eigen inzicht verdeeld worden)

De Klas van Sinterklaas – Een te gekke mini-musical voor Sinterklaas! 

Speciaal voor de aankomst van Sinterklaas op school en in de klas schreef Waarvan Acte Theaterproducties een geweldig nieuwe mini musical ‘De Klas van Sinterklaas’ met een swingend liedje!

Heb je je altijd al afgevraagd of Sinterklaas ook gewoon naar school moest toen hij nog een klein was? Het moet haast wel, waar heeft hij anders zo mooi leren schrijven? En was hij dan braaf in de klas, at hij zijn fruit of stiekem iets anders? Strooide hij toen al dingen door het lokaal…? Hoe gedroeg hij zich op schoolreis en had hij eigenlijk altijd al een baard? Allemaal vragen die beantwoord gaan worden in deze geweldige sketch!

De klas van Sinterklaas is een sketch die met één klas, maar ook met leerlingen uit alle leerjaren gespeeld kan worden! De tekst is op rijm geschreven en daarmee makkelijk en snel in te studeren. Het bijbehorende liedje krijgt u in een ingezongen en instrumentale versie en kan via YouTube en Spotify ook heel makkelijk door de leerlingen thuis geoefend worden!

Speciaal voor deze sketch is het lied De Klas van Sinterklaas gemaakt.
Beluister hieronder een preview:

Technische gegevens:
🎁 Leeftijd: Onder/Midden/ Bovenbouw (groep 1 t/m 8)
🏫Duur: +/- 15-20 min
🎁Aantal Scenes: 4
🏫Aantal spelers: hele klas
🎁Rollen: Hele klas (minimaal 8)

 

Klik op de knop en bestel direct de sketches ‘De Route van Sinterklaas’, Het Leven van Sinterklaas, en De Klas van Sinterklaas!
U ontvangt direct na betaling de scripts incl. de liedjes (ingezongen en instrumentaal) in uw mailbox.

Alvast heel veel plezier!

BELUISTER DE LIEDJES VIA YOUTUBE & SPOTIFY!

BESTEL DE SINTERKLAAS SKETCH-BUNDEL

KLIK OP DE KNOP OM TE BESTELLEN 

0
    0
    Winkelwagen