fb

Sketchboeken Bundel deel 1 & 2

 159.95

Categorie:

Beschrijving

De Grote Waarvan Acte Sketchboeken Deel 1 & 2
Nu in een voordelige combi-deal!

U ontvangt volledig digitaal op een USB-stick de 2 sketchboeken met in totaal 28 eigentijdse en humoristische mini-musicals van circa. 15 minuten per stuk.

De Sketchboeken:
De sketchboeken zijn volledig digitaal (.pdf) en staan op een USB-stick, deze wordt verstuurd per post.
Op de USB-stick vindt u beide boeken in zijn geheel. Dat is gezamenlijk 320 pagina’s vol met toneel, zang en dansplezier!

Omdat de Sketchboeken volledig digitaal zijn (.pdf), kunt u deze zelf gemakkelijk in één keer printen.
Alle sketches en mini musicals staan uiteraard ook per stuk los op de USB-stick zodat u gemakkelijk een sketch kan uitzoeken. Het is super handig om dan per keer een script te kunnen uitprinten voor de klas.

De Muziek:
Bij iedere sketch (mini-musical) is er speciaal een spetterend lied die op de bijgeleverde USB-stick terug te vinden zijn (ingezongen & instrumentale versies). Ook extra’s zoals geluidseffecten en ‘tussenmuziekjes’ voor dansjes met de WOW-factor ontbreken natuurlijk niet!
Alle liedjes uit de sketchboeken zijn te beluisteren via ons YouTube & Spotify kanaal, ideaal om de leerlingen thuis te laten oefenen!

De boeken zijn speciaal gemaakt voor alle meesters en juffen en alle leerlingen van het primair onderwijs! De sketches kunnen gebruikt worden voor een optreden tijdens de week, – of maandsluiting, proclamatie, ter voorbereiding voor de eindmusical of een gegarandeerd applaus op een bonte avond! De scripts zijn afgestemd op het niveau van leerlingen in verschillende leerjaren die aansluiten bij de belevingswereld en fantasie van ieder kind.

In vlot geschreven dialogen voorzien van heldere regieaanwijzingen, kleding, – en decoradvies is iedere sketch een feestje om in te studeren!         

De GROTE WAARVAN ACTE SKETCHBOEKEN staan garant voor uren musical, toneel, zang,- en dansplezier en zijn daarmee een ‘musthave’ voor iedere basisschool!

KLIK HIER OM ALLE MUZIEK TE BELUISTEREN & ABONNEER DIRECT OP ONS OFFICIËLE YOUTUBE KANAAL

Inhoud boek 1: (klik op de titels voor meer informatie)

Inhoud boek 2: (klik op de titels voor meer informatie)

0