fb

Sketchboeken Bundel deel 1 & 2

 159.95

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

De Grote Waarvan Acte Sketchboeken nu in een combi-deal!

U ontvangt 2 sketchboeken met in totaal 28 eigentijdse en humoristische mini-musicals van circa. 15 minuten per stuk.
De boeken zijn speciaal gemaakt voor alle meesters en juffen en alle leerlingen van het primair onderwijs! De sketches kunnen gebruikt worden voor een optreden tijdens de week, – of maandsluiting, proclamatie, ter voorbereiding voor de eindmusical of een gegarandeerd applaus op een bonte avond! De scripts zijn afgestemd op het niveau van leerlingen in verschillende leerjaren die aansluiten bij de belevingswereld en fantasie van ieder kind.
In vlot geschreven dialogen voorzien van heldere regieaanwijzingen, kleding, – en decoradvies is iedere sketch een feestje om in te studeren!         

Bij iedere sketch (mini-musical) is er speciaal een spetterend lied die op de bijgeleverde USB-stick terug te vinden zijn (ingezongen & instrumentale versies). Ook extra’s zoals geluidseffecten en ‘tussenmuziekjes’ voor dansjes met de WOW-factor ontbreken natuurlijk niet!

De GROTE WAARVAN ACTE SKETCHBOEKEN staan garant voor uren musical, toneel, zang,- en dansplezier en zijn daarmee een ‘musthave’ voor iedere basisschool!

KLIK HIER OM ALLE MUZIEK TE BELUISTEREN & ABONNEER DIRECT OP ONS OFFICIËLE YOUTUBE KANAAL

Inhoud boek 1: (klik op de titels voor meer informatie)

BFF-SHOPDE RADIOACTIEVE CARAVANDE KLEUTERS AAN DE MACHTPASEN 2.0DE CHOCOBERIAFFTAFELZWEMMENAN-DIJ-VIE-YA-KIDE ROUTE VAN SINTERKLAASBOTSING! – KUNST2JUNGLEJUFFENPARADEGAME OVERKABOUTERHERRIE!

Inhoud boek 2: (klik op de titels voor meer informatie)

ZIEK!?Kwal heeft de hikWVA-AIRLINESHet BijenoffensiefDe BoevenclubDe TijdlijnJournaal AbnormaalKoetuurZ.O.M.B.I.E. – GroentjesWintersportBandenspanning!Het EiergevechtHet leven van Sinterklaas.


Wegens overweldigend succes zijn de Sketchboeken momenteel uitverkocht. Binnenkort zullen deze weer beschikbaar zijn.Wilt u graag een Sketchboek reserveren? Dat kan! Laat het ons weten via contact en we houden u op de hoogte.

0