fb

SKETCH – Bandenspanning!

 9.95

Race je ook mee?

Beschrijving

SKETCH: “Bandenspanning” (groep 5 t/m 8)

🏎 Deze sketch vertelt het verhaal van een noodlijdend racecircuit. Het circuit wordt met sluiting bedreigd en als dan tot overmaat van ramp de bandenleverancier zich terugtrekt omdat hij liever bad-eendjes wil produceren, lijkt het er echt op dat de finish niet gehaald gaat worden… want hoe kun je nu racen zonder wielen?

Gelukkig zijn er slimme monteurs en snelle coureurs die op alle mogelijke manieren voor een fantastische race naar de finish gaan zorgen aangemoedigd door de pitspoezen en het enthousiaste publiek.

Iedere leerling van de klas mag een voertuig bedenken voor de race en wordt bovendien uitgedaagd om na te denken en zich te verdiepen in hoe je je voortbeweegt zonder wielen… welke oplossingen bedenken de kinderen en wie haalt de finish? Race je mee? 🏁

Deze sketch kan ook ingezet worden voor een school-breed project over voertuigen/ vervoer waarbij elke klas een voertuig mag knutselen en die laten zien tijdens de uitvoering maar dat hoeft natuurlijk niet!

Speciaal voor deze sketch is het nummer “Race met ons mee!” geschreven! Beluister hieronder een preview van het lied en zing alvast mee!

Preview LIED: “Race met ons mee!”

 

Technische informatie:

  • Leeftijd: Midden, – en bovenbouw (groep 5 t/m 8)
  • Aantal Scenes: 4
  • Aantal spelers met tekst: 15
  • Minimaal aantal spelers: 9
  • Duur: 15-20 min. (hangt ervan af of je het bijbehorende lied 1 of 2x zingt).
  • Aantal liedjes: 1

Race je mee?

Plaats het product in de winkelwagen om de SKETCH “Bandenspanning” te bestellen.

U ontvangt:

  1. SKETCH: “Bandenspanning” (Script met tekst, regieaanwijzingen en decor aanwijzingen).
  2. Lied: “Race met ons mee” (mp3). Muziek + Zang om het lied in te studeren.
  3. Lied: “Race met ons mee” Instrumentaal (mp3). Instrumentale versie om mee te zingen.
  4. GeluidFX/ Muziek: “De Drive Tru”

 

Na het bestelproces & betaling ontvangt u een link/ knop waarmee u de sketch (.pdf) en liedjes (.mp3) éénmalig kunt downloaden.

Heeft u al een account? Dan wordt deze bestelling automatisch in uw dashboard bij de bestellingen gezet waar u de de bestanden kunt downloaden en opslaan.

LET OP ! : Dit is een digitaal product. U ontvangt na betaling direct een email/ factuur met de downloadlinks waarmee u de sketch, de muziek moet downloaden en opslaan op uw computer.

TIP: Open de download-links op een PC of Laptop!. (U kunt anders de geluidsbestanden niet opslaan).

Andere suggesties…

0