fb

‘DE BFF-SHOP’

DE BFF-SHOP

Het verhaal begint met twee groepjes die aan het voetballen zijn op het schoolplein en ‘Chillen op een bankje’. Er loopt een vreemd persoon tussendoor die flyers uitdeelt voor een nieuwe winkel in het dorp de “BFF-Shop”. Bij de groepjes ontstaat onenigheid en zelfs een beetje ruzie en er worden gemene opmerkingen over een foto gemaakt (die als ‘gek’ en ‘doe gewoon ff normaal!’ wordt bestempeld maar die voor een heel goed doel bedoeld waren…) De vragen die opkomen zijn dan: Zijn mijn vrienden wel mijn vrienden? En zou het niet veel leuker zijn om je meest ideale en perfecte vriend te maken!?

Twee kinderen lopen boos weg en kijken ineens met interesse naar de flyer van de BFF-Shop, een winkel gerund door de excentrieke en tikje vreemde Fredje, die daar ‘vriendschap op bestelling’ verkoopt!
De vraag die al snel aan de orde komt is: “Is zo een perfecte vriend eigenlijk wel zo perfect?” en is het eigenlijk wel leuk om een vriend te hebben die alleen maar doet wat jij wil en alles ‘SUPER-SWEET’ vindt! En dit leidt natuurlijk tot hele komische situaties.

“BFF-SHOP” geschikt voor midden,- bovenbouw groep(en) 5 t/m 8

Speciaal voor deze mini musical is het lied ‘BFF POP‘ gemaakt. Beluister hieronder een preview via YouTube of Spotify

Klik op de knop en bestel direct de Sketch BFF-SHOP! U ontvangt direct na betaling het script (.pdf) incl. het lied BFF POP (ingezongen en instrumentaal) in uw mailbox!

Alvast heel veel plezier met ‘BFF-SHOP!’

Beluister de muziek van de BFF-SHOP via Youtube & Spotify!
Super handig bij het oefenen

BFF-Shop is onderdeel van het Grote Waarvan Acte Sketchboek Deel 1

Het sketchboek bestaat uit 14 minimusicals voor alle groepen en leeftijden van het basisonderwijs! Een must-have voor iedere basisschool

Wie wil er nou geen BFF!?

 9.95

Technische gegevens:

🎨 Leeftijd: midden,- bovenbouw (groep 5 t/m 8)
🎨 Duur: +/- 15 min.
🎨 Aantal Scenes: 4
🎨 Aantal spelers: min. 6
🎨 Rollen: 11 rollen met tekst (de tekst kan naar eigen inzicht verdeeld worden)

 

 

0
    0
    Winkelwagen