fb
De Klas van Sinterklaas - Waarvan Acte Theaterproducties

De Klas van Sinterklaas – Een te gekke mini-musical voor Sinterklaas! 

Speciaal voor de aankomst van Sinterklaas op school en in de klas schreef Waarvan Acte Theaterproducties een geweldig nieuwe mini musical ‘De Klas van Sinterklaas’ met een swingend liedje!

Heb je je altijd al afgevraagd of Sinterklaas ook gewoon naar school moest toen hij nog een klein was? Het moet haast wel, waar heeft hij anders zo mooi leren schrijven? En was hij dan braaf in de klas, at hij zijn fruit of stiekem iets anders? Strooide hij toen al dingen door het lokaal…? Hoe gedroeg hij zich op schoolreis en had hij eigenlijk altijd al een baard? Allemaal vragen die beantwoord gaan worden in deze geweldige sketch!

De klas van Sinterklaas is een sketch die met één klas, maar ook met leerlingen uit alle leerjaren gespeeld kan worden! De tekst is op rijm geschreven en daarmee makkelijk en snel in te studeren. Het bijbehorende liedje krijgt u in een ingezongen en instrumentale versie en kan via YouTube en Spotify ook heel makkelijk door de leerlingen thuis geoefend worden!

Speciaal voor deze sketch is het lied ‘De Klas van Sinterklaas’ gemaakt. Beluister hieronder een preview:

Klik op de knop en bestel direct de Sketch De Klas van Sinterklaas en u ontvangt direct na betaling het script incl. het lied (ingezongen en instrumentaal) in uw mailbox.

Alvast heel veel plezier met De Klas van Sinterklaas!

 

Makkelijk in te studeren:
Stream alle muziek in de klas via Youtube & Spotify!

 9.95

Technische gegevens:

🎁 Leeftijd: Onder/Midden/ Bovenbouw (groep 1 t/m 8)
🏫Duur: +/- 15-20 min
🎁Aantal Scenes: 4
🏫Aantal spelers: hele klas
🎁Rollen: Hele klas (minimaal 8)

 

 

0
    0
    Winkelwagen