fb

De Liefdesbrief voor Sinterklaas – Een te gekke mini-musical inclusief compleet project voor de hele school! 

Speciaal voor de aankomst van Sinterklaas schreef Waarvan Acte Theaterproducties een geweldig school-breed project met natuurlijk een hilarische sketch en een swingend liedje! 

Het project start circa 3 weken voor de aankomst van Sinterklaas op school en de hele school kan er aan meedoen!

De Sketch en het project zijn zo geschreven dat het niet nodig is (mag wel natuurlijk) om Sinterklaas te ontvangen op school. Daarmee is dit project uitermate geschikt voor een te gekke Sinterklaasviering ‘op afstand’.

Inhoud Project + Sketch: Sinterklaas zoekt een plekje om tijdelijk te logeren en heeft daarvoor de school uitgekozen. Hij stuurt een brief naar alle leerlingen van de school of ze hem kunnen helpen om een slaapplek te maken.

De hele school moet meehelpen met ontwerpen en inrichten van zijn slaapkamer. Sinterklaas lijkt een beetje een rommelkont, tot ergernis van de schoonmaak-ploeg! Als er dan op een ochtend ineens een knalroze liefdesbrief op zijn kussen ligt zonder afzender, is de hele school natuurlijk in alle staten! Van wie is die brief? En wie is er verliefd op Sinterklaas!? Uiteindelijk volgt de ontknoping en het antwoord in de hilarische sketch die bij de aankomst van Sinterklaas opgevoerd kan worden (zelfs als Sint ‘op afstand’ de school bezoekt!) 💌 

U krijgt bij het project een duidelijke uitleg van alles stappen die in de aanloop naar Het bezoek van Sint genomen moeten worden, een handig tijdspad, teksten voor de brief vàn Sinterklaas en natuurlijk de liefdesbrief vóór Sinterklaas! U ontvangt ook het script van de sketch, het liedje “Verliefd op Sinterklaas” en 2 muziekstukken voor een geweldige uitvoering en een fantastisch Sinterklaas-project op de eigen school!

Speciaal voor deze sketch is het lied ‘Verliefd op Sinterklaas’ gemaakt. Beluister hieronder een preview:

Alvast heel veel plezier met ‘De Liefdesbrief voor Sinterklaas!

Klik op de knop en bestel direct de sketch De Liefdesbrief voor Sinterklaas incl. de muziekstukken en het lied ‘Verliefd op Sinterklaas!’ 

Uiteraard is het ook mogelijk om de sketch op te voeren zonder het project. 💖

 9.95

Technische gegevens:

🎁 Leeftijd: Midden/ Bovenbouw (groep 5 t/m 8)
🎁 Duur: Hele project 2 á 3 weken
Enkel de Sketch +/- 15 min
🎁 Aantal spelers: Hele klas en de meester/ juf.
🎁 Setting/Tijd: Op School/ In de Slaapkamer van Sinterklaas
🎁 Rollen: 3 vertellers, een ‘Onbekende gedaante’, ‘De schoonmaakploeg’ – Truus, Trees, Willem en Sjors, een aantal kinderen (Het aantal kinderen + tekst kan naar eigen inzicht verdeeld worden).

 

 

0
    0
    Winkelwagen