fb

De Route van Sinterklaas

De Route van Sinterklaas

Hij komt, Hij komt…!🎶 Toch!? Speciaal voor Sint: De Route van Sinterklaas! 

Sinterklaas is de weg kwijt… Nou ja, hij heeft het allemaal nog wel op een rijtje, alleen de reis naar ons land is al jaren vol problemen! Dichte mist, zware storm en pakjes die overboord vallen…De weg naar ons land is altijd lang en vol gevaren zo lijkt het! In de mini musical ‘De Route van Sinterklaas’ bedenkt (en maakt) de klas speciaal voor de Sint een oplossing…. OP RIJM!

De sketch is ideaal om op te voeren bij de ontvangst van Sinterklaas op school of erg leuk voor een weeksluiting of uitvoering voor de ouders! Deze mini musical is geschikt voor de kinderen in de onder,- en middenbouw, maar enthousiaste bovenbouwers kunnen hem ook uitvoeren voor de kleintjes!

Speciaal voor deze mini musical is het lied ‘De Route van Sinterklaas‘ gemaakt. Beluister hieronder een preview via YouTube of Spotify

Klik op de knop en bestel direct de Sketch De Routevan Sinterklaas! U ontvangt direct na betaling het script (.pdf) incl. het lied De Route van Sinterklaas (ingezongen en instrumentaal) in uw mailbox!

Alvast heel veel plezier met ‘De Route van Sinterklaas!’

Beluister de muziek van De Route van Sinterklaas via Youtube & Spotify!
Super handig bij het oefenen

De Route van Sinterklaas is onderdeel van het Grote Waarvan Acte Sketchboek Deel 1

Het sketchboek bestaat uit 14 mini musicals voor alle groepen en leeftijden van het basisonderwijs! Een must-have voor iedere basisschool

Wie helpt de Sint!?

 9.95

Technische gegevens:

🚢 Leeftijd: onder,- midden,- bovenbouw (groep 1 t/m 8)
🗺 Duur: +/- 15 min.
🚢 Aantal Scenes: 4
🗺 Aantal spelers: min. 12
🚢 Rollen: 1 verteller maar kan ook door de hele klas gedaan worden! (de tekst kan naar eigen inzicht verdeeld worden)

 

 

0
    0
    Winkelwagen