fb

De Tijdlijn

DE TIJDLIJN

In deze sketch maken we kennis met ‘Futurum’, de bewaker van de tijdlijn.

Futurum is -net als iedereen- toe aan vakantie en verschrikkelijk moe… Zo moe dat hij in slaap valt en daarbij per ongeluk de hele tijdlijn in de war schopt…. Ineens loopt alles door elkaar, Maarten Tromp en Michiel de Ruyter proberen peper te kopen bij Oermensen, ineens staan er twee Cyborgs uit de toekomst naast het kampvuur waarop een wolharige neushoorn geroosterd wordt en komt Julius Cesar de weg naar het badhuis vragen…Snapt u het nog?

In deze komische sketch voor de midden/ bovenbouw worden de hele geschiedenis èn toekomst herschreven…. Als dat maar goedkomt!

‘De Tijdlijn!’ is geschikt voor midden,- bovenbouw groep(en) 5 t/m 8

Speciaal voor deze sketch is het nummer ‘Wat is er toch met de tijd?’ gemaakt. Beluister hieronder een preview via YouTube of Spotify

Klik op de knop en bestel direct de Sketch De Tijdlijn! U ontvangt direct na betaling het script (.pdf) incl. het lied ‘Wat is er toch met de tijd?’ (ingezongen en instrumentaal) in uw mailbox!

Alvast heel veel plezier met ‘De Tijdlijn’!

Beluister de muziek van Game Over via Youtube & Spotify!
Super handig bij het oefenen

De Tijdlijn is onderdeel van het Grote Waarvan Acte Sketchboek Deel 2

Het sketchboek bestaat uit 14 minimusicals voor alle groepen en leeftijden van het basisonderwijs! Een must-have voor iedere basisschool

Maak je klaar voor een reis door de tijd!

 9.95

Technische gegevens:

⏳ Leeftijd: midden,- bovenbouw (groep 6 t/m 8)
⏰ Duur: +/- 15 min.
Aantal Scenes: 4
⏰ Aantal spelers: min. 9
⏳ Rollen: 15 rollen met tekst (de tekst kan naar eigen inzicht verdeeld worden)

 

 

0
    0
    Winkelwagen