fb

De Toekomst van Groep 8

De Toekomst van Groep 8

Deze te gekke sketch kan met leerlingen uit alle leerjaren worden opgevoerd voor het afscheid van groep 8! De sketch start met een vergadering van de leerlingenraad, waarbij vergaderd wordt over het ‘afscheid van groep 8’. Enkele onderbouwleerlingen weten niet zo goed waar groep 8 dan heen gaat…. Dat wordt in deze sketch op hilarische wijze uitgelegd en uitgebeeld.

Van veel te ver fietsen 🚴🏻‍♀️ door wind en regen 🌧, nare conciërges bij wie je na moet blijven 🙇🏻,  veel te veel boeken en huiswerk 📚, tot 10000 lokalen 🏢op de middelbare, alles passeert de revue. De leerlingenraad besluit dat ‘die arme krummels van groep 8’ hulp nodig hebben en ontwerpen een actieplan compleet met trainingschema’s en zweetbandjes om te overleven op de middelbare! Samen met het swingende afscheidslied “Doei groep 8” is deze sketch gegarandeerd een waardig afscheid – met een knipoog – van de leerlingen uit het hoogste leerjaar!

Heel veel plezier!

‘De toekomst van Groep 8!’ is geschikt voor onder,- midden en bovenbouw groep(en) 1 t/m 7

Speciaal voor deze sketch is het nummer ‘Doei Groep 8′ gemaakt. Beluister hieronder een preview:

Klik op de knop en bestel direct de Sketch De toekomst van Groep 8! U ontvangt direct na betaling het script (.pdf) incl. het lied Doei Groep 8  (ingezongen en instrumentaal) in uw mailbox!

Alvast heel veel plezier met ‘De toekomst van Groep 8’

Doei Groep 8!

 9.95

Technische gegevens:

👋 Leeftijd: onder,- midden,- bovenbouw (groep 1 t/m 7)
8️⃣ Duur: +/- 15 min.
👋 Aantal Scenes: 4
8️⃣ Aantal spelers: min. n.v.t.
👋 Rollen: 4 á 5 leerlingen per groep (1 t/m/7) (de tekst kan naar eigen inzicht verdeeld worden)

 

 

0
    0
    Winkelwagen