fb

SKETCH – Het Bijenoffensief

 9.95

Wie oogst dat stuifmeel?!

Beschrijving

SKETCH: “Het Bijen-offensief” (groep 3 t/m 5)

Een groepje bloemen staat vrolijk te bloeien in de wei, hoewel vrolijk…. Ze buigen helemaal door, want ze zitten bomvol met stuifmeel! Wanneer komen die luie bijen dit nu eens oogsten…? Dan komen er drie zwaar overwerkte en uitgeputte bijen, die grote zakken stuifmeel vermoeid achter zich aanslepen. Het lijkt wel of ze met zijn drieën al het stuifmeel van de hele weide moeten oogsten! Er is hier dus duidelijk sprake van een probleem met het stuifmeeltransport! Dit kan zo niet langer, samen moeten ze een oplossing bedenken, want dit lijkt nog wel erger dan het lerarentekort! In deze vrolijke sketch voor de midden, – en onderbouw wordt op speelse wijze een waar offensief ingezet voor het redden van de bij!

Speciaal voor deze sketch is het nummer “De Bijenbluezz” geschreven! Beluister hieronder een preview van het lied en zing alvast mee!

Preview LIED: “De Bijenbluezz” zing alvast mee!

Technische informatie:onder,- en middenbouw

  • Leeftijd: Onder, – en middenbouw (groep 3 t/m 5)
  • Aantal Scenes: 4
  • Aantal spelers met tekst: 9 (maar de hele klas kan meedoen als bloemen in de wei, de teksten kunnen makkelijk herverdeeld worden).
  • Minimaal aantal spelers: 4
  • Duur: 15-20 min. (hangt ervan af of je het bijbehorende lied 1 of 2x zingt).
  • Aantal liedjes: 1

Wie oogst dat stuifmeel?!

Plaats het product in de winkelwagen om de SKETCH “Het Bijenoffensief” te bestellen.

U ontvangt:

  1. SKETCH: “Het Bijenoffensief” (Script met tekst, regieaanwijzingen en decor aanwijzingen).
  2. Lied: “De Bijenbluezz” (mp3). Muziek + Zang om het lied in te studeren.
  3. Lied: “De Bijenbluezz” Instrumentaal (mp3). Instrumentale versie om mee te zingen.

Na het bestelproces & betaling ontvangt u een link/ knop waarmee u de sketch (.pdf) en liedjes (.mp3) éénmalig kunt downloaden.

Heeft u al een account? Dan wordt deze bestelling automatisch in uw dashboard bij de bestellingen gezet waar u de de bestanden kunt downloaden en opslaan.

LET OP ! : Dit is een digitaal product. U ontvangt na betaling direct een email/ factuur met de downloadlinks waarmee u de sketch, de muziek moet downloaden en opslaan.

** Open de download-link op een PC of Laptop. (U kunt anders de geluidsbestanden niet opslaan).

Andere suggesties…

0