fb

Het Bijenoffensief

Het Bijenoffensief

Een groepje bloemen staat vrolijk te bloeien in de wei, hoewel vrolijk…. Ze buigen helemaal door, want ze zitten bomvol met stuifmeel! Wanneer komen die luie bijen dit nu eens oogsten…? Dan komen er drie zwaar overwerkte en uitgeputte bijen, die grote zakken stuifmeel vermoeid achter zich aanslepen. Het lijkt wel of ze met zijn drieën al het stuifmeel van de hele weide moeten oogsten! Er is hier dus duidelijk sprake van een probleem met het stuifmeeltransport! Dit kan zo niet langer, samen moeten ze een oplossing bedenken, want dit lijkt nog wel erger dan het lerarentekort! In deze vrolijke sketch voor de midden, – en onderbouw wordt op speelse wijze een waar offensief ingezet voor het redden van de bij!

“Het Bijenoffensief” is geschikt voor midden,- bovenbouw groep(en) 3 t/m 5

Speciaal voor deze mini musical is het lied ‘De BijenBluezzz’ gemaakt. Beluister hieronder een preview via YouTube of Spotify

Klik op de knop en bestel direct de Sketch Het Bijenoffensief U ontvangt direct na betaling het script (.pdf) incl. het lied De BijenBluezzz (ingezongen en instrumentaal) in uw mailbox!

Alvast heel veel plezier met ‘Het Bijenoffensief’!

Beluister de muziek van Game Over via Youtube & Spotify! Super handig bij het oefenen

Het Bijenoffensief is onderdeel van het Grote Waarvan Acte Sketchboek Deel 2

Het sketchboek bestaat uit 14 minimusicals voor alle groepen en leeftijden van het basisonderwijs! Een must-have voor iedere basisschool

Wie oogst dat stuifmeel?!

 9.95

Technische gegevens:

🐝 Leeftijd: onder,- middenbouw (groep 3 t/m 5)
🌻 Duur: +/- 15 min.
🐝 Aantal Scenes: 4
🌻 Aantal spelers: min. 4
🐝 Rollen: 9 rollen met tekst (de hele klas kan meedoen als bloemen in de wei, de teksten kunnen makkelijk herverdeeld worden)

 

 

0
    0
    Winkelwagen