fb

Het dagboek van… de mini-musical speciaal voor thuiswerkers!

SKETCH: “Het dagboek van… ” Is een sketch voor de hele klas, opgesplitst in diverse korte filmpjes, zodat de leerlingen zelf thuis een klein stukje op kunnen nemen! Nu heel veel beroepen noodgedwongen thuis moesten blijven om te werken, moet iedereen een ‘nieuwe workflow’ bedenken! Kijk mee hoe de fietskoerier de vuile vaat naar de keuken transporteert, hoe de archeoloog schatten opgraaft uit zijn plantenbak en hoe de dierenverzorger krokodillen op zijn balkon verzorgt!

De sketch bestaat uit 15 korte scenes waar steeds een ander beroepsgroep op komische wijze laat zien hoe je thuis kunt werken en de leerlingen worden uitgedaagd een te gek dansje te verzinnen! Verspreid de sketch digitaal onder de leerlingen in de klas en maak met elkaar een prachtige digitale week of maandsluiting. Ook te gek om gebruiken als voorbereiding op de eindmusical van groep 8!

Speciaal voor deze sketch is er dansmuziek en het lied ‘Wij werken thuis!’ gemaakt.

 

Als u het een leuke sketch vindt en onze muzikanten ook een warm hart toedraagt ❤️ kunt u de sketch incl. muziek bestellen voor €9,95. U krijgt na bestelling direct in uw mailbox downloadlinks van het script, de dansmuziek, en een ingezongen/ instrumentale versie van het lied ‘Wij werken thuis!

Veel plezier en pas goed op jezelf!

Klik op de knop en bestel direct de sketch Het dagboek van… incl. dansmuziek en het lied ‘Wij werken thuis!’

 9.95

Technische gegevens:
📖 Leeftijd: Midden/ Bovenbouw (groep 5 t/m 8)
📖 Aantal spelers: Hele klas en de meester/ juf, en als de rest van de familie zin heeft mogen ze natuurlijk ook mee doen!
📖 Setting/Tijd: Vanuit je eigen huis!
📖 Rollen: De president, Journalisten, Vader & Moeder, Archeoloog, Supermodel, Piloot, Zweminstructeur, Fietskoerier, Verhuizer, Kapper, Gamer, Astronaut, Dierenverzorger, Operazanger, Rij-instructeur, Leerkracht.

 

 

0
    0
    Winkelwagen