fb

HET LEVEN VAN SINTERKLAAS

HET LEVEN VAN SINTERKLAAS

Wie zoet is krijgt lekkers, Wie stout is….! Ja, ja! Sinterklaas was ook wel eens stout… Speciaal voor Sint: “Het Leven van Sinterklaas!” Een komische sketch/minimusical over het leven van Sinterklaas… OP RIJM! Sinterklaas is al heel erg oud, niemand weet eigenlijk hoe oud… En wat we eigenlijk ook niet weten is hoe Sint als “klein Sintje” was, en als puber? Waar hield hij van? At hij netjes zijn bord leeg? Deed hij zijn best op school? Was hij wel eens stout en sinds wanneer is hij ‘matties’ met de pieten? Heeft hij wel eens verkering gehad? In de grappige mini-musical “Het leven van Sinterklaas” worden deze vragen geheel op rijm beantwoord …. (Althans, hoe de klas denkt dat het leven van Sinterklaas gegaan kan zijn… zou het kloppen?).

De sketch is ideaal om op te voeren bij de ontvangst van Sinterklaas op school of erg leuk voor een weeksluiting of uitvoering voor de ouders! Deze sketch is geschikt voor de kinderen in de onder,- en middenbouw, maar enthousiaste bovenbouwers kunnen hem ook uitvoeren voor de kleintjes!

Speciaal voor deze sketch is het nummer ‘Het leven van Sinterklaas’ gemaakt. Beluister hieronder een preview via YouTube of Spotify

Klik op de knop en bestel direct de Sketch Het leven van Sinterklaas! U ontvangt direct na betaling het script (.pdf) incl. het lied ‘Het leven van Sinterkaas’ (ingezongen en instrumentaal) in uw mailbox!

Alvast heel veel plezier met ‘Het Leven van Sinterklaas!’

Beluister de muziek van Het Leven van Sinterklaas via Youtube & Spotify!
Super handig bij het oefenen

Het Leven van Sinterklaas is onderdeel van het Grote Waarvan Acte Sketchboek Deel 2

Het sketchboek bestaat uit 14 minimusicals voor alle groepen en leeftijden van het basisonderwijs! Een must-have voor iedere basisschool

Het leven van de Sint!

 9.95

Technische gegevens:

🎁 Leeftijd: onder,- midden, bovenbouw (groep 1 t/m 8)
👶 Duur: +/- 15 min.
🎁 Aantal Scenes: 4
👶 Aantal spelers: min. 12
🎁 Rollen: 1 verteller + hele klas (de tekst kan naar eigen inzicht verdeeld worden)

 

 

0
    0
    Winkelwagen