fb

JOURNAAL ABNORMAAL

JOURNAAL ABNORMAAL

n deze vrolijke sketch voor de middenbouw (groep 4 t/m 6) stappen we in de wereld van het nieuws!

De nieuwslezers zijn het zo zat om iedere dag weer ‘slecht’ nieuws te moeten presenteren. Met behulp van de regisseur, weerman en de dame van de visagie bedenken ze een plan om het nieuws een beetje te ‘mooier’ te maken, maar nog wel echt!

Hoe kun je slecht nieuws van een laagje ‘foundation’ voorzien zodat niet iedereen er chagrijnig van wordt? In deze komische sketch wordt op geheel eigen wijze een journaal gepresenteerd, inclusief over-de-top hysterisch weer, waarbij het publiek misschien wel een nat pak haalt!

Wil je weten waar iedereen morgen over praat? Ga het zien in deze hilarische sketch! Dat is toch niet normaal!? het is Journaal Abnormaal!

Speciaal voor deze sketch is het nummer ‘Journaal Abnormaal’ gemaakt. Beluister hieronder een preview via YouTube of Spotify

Klik op de knop en bestel direct de Sketch Journaal Abnormaal! U ontvangt direct na betaling het script (.pdf) incl. het lied Journaal Abnormaal (ingezongen en instrumentaal) in uw mailbox!

Alvast heel veel plezier met ‘Journaal Abnormaal!’

Beluister de muziek van Journaal Abnormaal via Youtube & Spotify!
Super handig bij het oefenen

Journaal Abnormaal is onderdeel van het Grote Waarvan Acte Sketchboek Deel 2

Het sketchboek bestaat uit 14 minimusicals voor alle groepen en leeftijden van het basisonderwijs! Een must-have voor iedere basisschool

Dat is toch niet normaal!?

 9.95

Technische gegevens:

🌐 Leeftijd: Middenbouw (groep 4 t/m 6)
📰 Duur: +/- 15 min.
🆕 Aantal Scenes: 4
📺 Aantal spelers: min. 14
🌐 Rollen: 8 rollen met tekst, rest van de klas is reporter en doet mee met ‘het weer’ (de tekst kan naar eigen inzicht verdeeld worden)

 

 

0
    0
    Winkelwagen