fb
Waarvan Acte Sketchboeken deel 1 en 2

SKETCHBOEKEN DEEL 1 & 2

DE GROTE WAARVAN ACTE SKETCHBOEKEN BUNDEL DEEL 1 & 2

28 mini musicals voor alle leeftijden die garant staan voor uren theaterplezier!

 199.95

INHOUD VAN DE BUNDEL

DE GROTE WAARVAN ACTE SKETCHBOEKEN DEEL 1 & 2 – NU IN EEN GEWELDIGE BUNDEL!

U ontvangt volledig digitaal op een USB-stick de 2 sketchboeken met in totaal 28 eigentijdse en humoristische mini-musicals van circa. 15 minuten per stuk.

De Sketchboeken:
De boeken zijn speciaal gemaakt voor alle meesters en juffen en alle leerlingen van het primair onderwijs! De sketches kunnen gebruikt worden voor een optreden tijdens de week, – of maandsluiting, proclamatie, ter voorbereiding voor de eindmusical of een gegarandeerd applaus op een bonte avond! De scripts zijn afgestemd op het niveau van leerlingen in verschillende leerjaren die aansluiten bij de belevingswereld en fantasie van ieder kind.

In vlot geschreven dialogen voorzien van heldere regieaanwijzingen, kleding, – en decoradvies is iedere sketch een feestje om in te studeren!

De bundel is volledig digitaal (.pdf) en worden op een USB-stick, verstuurd per post. Op de USB-stick vindt u beide boeken in zijn geheel. Dat is gezamenlijk 320 pagina’s vol met toneel, zang en dansplezier!

Omdat de Sketchboeken volledig digitaal zijn (.pdf), kunt u deze zelf gemakkelijk in één keer printen, delen met leerlingen op hun device of opslaan in de gedeelde cloud van uw school of instelling! Alle sketches en mini musicals staan uiteraard ook per stuk los op de USB-stick zodat u, de leerlingen of collega’s gemakkelijk een sketch kunnen uitzoeken. Daarnaast is het super handig om dan per keer een script te kunnen uitprinten voor de klas.

De Muziek:
Bij iedere sketch (mini-musical) is er speciaal een spetterend lied die op de bijgeleverde USB-stick terug te vinden zijn (ingezongen & instrumentale versies). Ook extra’s zoals geluidseffecten en ‘tussenmuziekjes’ voor dansjes met de WOW-factor ontbreken natuurlijk niet!

Alle liedjes uit de sketchboeken zijn te beluisteren via ons YouTube & Spotify kanaal, ideaal om de leerlingen thuis te laten oefenen!

De GROTE WAARVAN ACTE SKETCHBOEKEN staan garant voor uren musical, toneel, zang,- en dansplezier en zijn daarmee een ‘musthave’ voor iedere basisschool!

Inhoud boek 1: (klik op de titels voor meer informatie)

Inhoud boek 2: (klik op de titels voor meer informatie)

 

Beide boeken zijn ook los verkrijgbaar!
Scroll verder voor meer informatie

BELUISTER DE LIEDJES VIA SPOTIFY EN YOUTUBE

BESTEL DE SKETCHBOEKEN DEEL 1 & 2

KLIK OP DE KNOP OM TE BESTELLEN 

LIEVER ALLEEN DEEL 1 OF DEEL 2? DAT KAN!

DE DELEN ZIJN OOK LOS VERKRIJGBAAR

SKETCHBOEK DEEL 1

SKETCHBOEK DEEL 1

SKETCHBOEK DEEL 2

SKETCHBOEK DEEL 2

0
    0
    Winkelwagen