fb

Eindmusical Superhelden – dé Super Eindmusical!

De eindmusical Superhelden vertelt het verhaal van de verlegen Joris. Hij is een timide, doodnormale jongen, die – net als de rest van zijn klas- geplaagd wordt door pestkop Kees. De ouders van Joris zijn ‘altijd druk’ en hebben geen tijd voor hem. Joris is vreselijk verliefd op Eefje, maar hij lijkt wel onzichtbaar voor haar. Als dan tot overmaat van ramp ook nog blijkt dat Kees een oogje op Eefje heeft, baalt Joris enorm. Hij krijgt van zijn meester het advies om zich er niet te veel van aan te trekken en gewoon een ‘heldendaad’ te verrichten zodat Eefje ook ziet hoe bijzonder hij is.

Na weer een dag ‘onzichtbaar’ te zijn geweest voor de hele wereld, gaat Joris een beetje verdrietig naar bed. Die nacht krijgt hij bezoek van een hele bijzondere superheld HeroMcBero. Hij neemt Joris mee naar de speciale superheldenschool, zodat hij kan leren wat zijn superkracht is. We maken kennis met allerlei rare superhelden, zoals Juf Flovliegzo met haar bril en bling, Jackiegesprekkie, die samen met haar zus Beckiegesprekkie Joris inschrijft als nieuwe leerling, maar die nooit stoppen met kwebbelen! We maken kennis ‘hero-ze-moeder’, Coco en haar assistente SuperSjaan die een geweldig superheldenkostuum voor Joris maken! Ook de rare JakkoGebakko, die helemaal uit zijn dak gaat op dat ene speciale muziekje en BiancaBom, die helemaal uit haar dak gaat van…. zichzelf. Ze hebben allemaal de meest (te) gekke superkrachten en tijdens de lessen op de superheldenschool leren we ze allemaal goed kennen en komen we een heleboel te weten over Hero McBero, is hij wel zo stoer en fantastisch als hij zegt? en waarom kust hij de hele tijd zijn spierballen?  Als Joris een plan bedenkt om Hero te helpen ontdekt hij meteen wat zijn eigen superkracht is en weet hij hoe hij het hart van Eefje kan winnen en niet langer ‘onzichtbaar’ te zijn. Maar was het nou een droom, of toch niet….?

Kan je echt niet wachten om te weten hoe de musical verder gaat!? Bekijk & lees dan snel de gratis leesversie!

Op aanvraag is er ook een versie voor kleine groep beschikbaar voor minimaal 9 spelers.  Speeltijd is ongeveer 50-60 minuten.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Bekijk ook onze andere te gekke eindmusicals!

Technische informatie:

💪🏼 Duur: ca. 75 minuten (grote groep) ca. 60 minuten (kleine groep)

💪🏼 Aantal spelers: minimaal: 15 – 25+

💪🏼 Aantal nummers: 6 liedjes, 5 muziekstukken en enkele geluidseffecten

💪🏼 Genre: Eindmusical, Kindermusical

De musical waar iedereen superheld mag zijn!

Musicalpakket Superhelden!

 164.50

Inhoud Basis Musicalpakket

• 1x Scriptboek (full color gedrukt)
• 1x Digitaal Scriptboek (.pdf)
• 1x Uitvoer/ Kopieerlicentie
• 1x USB-Stick met daarop:
Liedjes (ingezongen/ instrumentaal),
Muziekstukken & geluidseffecten
incl. leuke extra’s voor de musical!

Opties

Kies hieronder uw opties:
In geval van geen extra paketten, boekjes of USB-sticks vul 0 of geen in

Additionele musicalpakketten voor extra groepen op dezelfde locatie (andere locaties moeten een eigen pakket bestellen)

Digitaal bewerkbaar script (.word document)

Vul hieronder het aantal gedrukte full color scriptboekjes in (€4.95 p/s)

Additionele USB-sticks

Vul het aantal leerlingen waarmee de musical gespeeld gaat worden in:

0
    0
    Winkelwagen