fb
EINDMUSICAL VLOG

VLOG de eindmusical met film

De eindmusical VLOG is een combinatie van toneel en film! In deze eindmusical moet groep 8 vooraf een aantal VLOGS (videos) maken, en die tijdens de voorstelling aan het publiek laten zien. Voor iedere VLOG is een volledig scenario uitgeschreven, inclusief uitleg hoe je moet filmen, wat je moet filmen, decortips en kledingadvies! Ook staat er uitgebreide achtergrondinformatie over “wat het publiek moet zien?” en “wat we moet het publiek denken?” zodat de hele zaal gedurende de hele voorstelling op het verkeerde been wordt gezet!

“Can you keep a secret!?”

 174.50

HET VERHAAL VAN DE EINDMUSICAL VLOG

De groep 8 musical VLOG vertelt het verhaal van een schoolklas die vertrekt op schoolreis, maar vermist raakt!
De directrice van de school en de ouders van de kinderen zijn in paniek! De klas en meester Robin zijn onbereikbaar en het enige teken van leven is een VLOG die door Emma en Jayda (twee leerlingen uit de klas) is gepost op hun YouTube kanaal. De VLOG laat een gezellige klas op schoolreis zien… Maar dan… Waarom stopt die bus ineens? Wie is die enge vent? Waarom nemen ze hun telefoons nou niet op?

De politie wordt ingeschakeld en commissaris Goedkoel en zijn team starten een uitgebreid onderzoek. De commissaris is erop gebrand de zaak snel op te lossen en zet zijn team onder druk! Om ze aan te sporen bedenkt hij allerlei complottheorieën, maar of dat nou zo slim is! Gelukkig is het de eerste werkdag van stagiaire Marieke, die met een frisse blik naar de zaak kijkt en hard haar best doet om aanwijzingen te vinden die wel uit de VLOG te halen zijn. Haar collega’s zijn niet zo blij met deze betweterige stagiaire en werken haar tegen zodat ze zelf indruk kunnen maken op de commissaris.

Ondertussen wordt de directrice van de school platgebeld door bezorgde ouders die informatie willen over waar groep 8 is! Secretaresse Jannie, vindt het allemaal maar erg druk en is niet echt behulpzaam. Als er twee agenten op school komen om de directrice wat vragen te stellen, is Jannie zo onder de indruk van die stoere mannen dat ze allemaal gekke dingen zegt, zodat de directrice verdachte wordt in de zaak! Dit komt omdat de politie namelijk een tweede VLOG van Sven en Dave (twee jongens uit de klas) heeft onderschept, maar dat niet verteld heeft aan de ouders! Deze VLOG is nog veel enger dan de vorige, er is chaos, paniek en er zijn gillende leerlingen, het lijkt echt alsof de klas gekidnapt wordt en meester Robin en buschauffeur Klaas hier een dubieuze rol in hebben!

De directrice wordt meegenomen voor verhoor, de ouders spreken er schande van! Op het bureau komt ze erachter dat de commissaris een tweede VLOG van de klas heeft, maar dit niet heeft verteld omdat hij die te gruwelijk vond! Deze VLOG bevat meer informatie over de verblijfplaats van de klas èn de duistere figuren en de directrice kijkt er heel anders naar dan de politiemacht! Ze is dan ook boos op de commissaris omdat hij de informatie heeft achterhouden! Samen met Marieke besluit ze dat er snel een informatieavond voor de ouders moet komen om deze tweede VLOG te laten zien, zodat dit misschien tot meer aanwijzingen zal leiden… Wat zit er in die zwarte kisten? Wie zijn die personen die doorweekt op de achtergrond staan te bibberen? Waarom is die man met die zonnebril zo intimiderend?

De informatieavond met de ouders loopt volledig uit de hand als de commissaris fake-news deelt over de verdachten en de ‘plaats delict’. Gelukkig is daar secretaresse Jannie die hem de mond snoert met haar notitieblok, maar de chaos is compleet! Dan belt meester Robin, het eerste teken van leven van de klas! De directrice kan hem slecht verstaan, maar hoort nog wel dat ze de een nieuwe VLOG moeten kijken…. Zal dan alles duidelijk worden? Wordt de klas op tijd gered voor hun spetterende eindfeest? Wat was er nu eigenlijk aan de hand?

VLOG is een doldwaze eindmusical vol grappige typetjes, een spannende verhaallijn en geweldige muziek! De combinatie van toneel met de filmpjes maakt het een fantastisch project als groep 8 eindmusical!

Bekijk ook onze andere te gekke eindmusicals!

Technische informatie:
🎥 Duur: ca. 75 minuten
🎥Aantal spelers: minimaal: 12 – maximaal: 42
🎥Aantal nummers: 7 liedjes + enkele geluidseffecten

BELUISTER DE LIEDJES

OEFENVIDEOS: BESPAAR VEEL TIJD EN LAAT DE KINDEREN ZELFSTANDIG OEFENEN MET
ALLE GRATIS MEEZINGVIDEO’S VAN DE LIEDJES VIA YOUTUBE!
CHECK DE REPETITIERUIMTE

BESTELLEN MUSICALPAKKET VLOG

Inhoud Basis Musicalpakket

• 1x Scriptboek (full color gedrukt)
• 1x Digitaal Scriptboek (.pdf)
• 1x Uitvoer/ Kopieerlicentie
• 1x USB-Stick met daarop:
Liedjes (ingezongen/ instrumentaal),
Muziekstukken & geluidseffecten
incl. leuke extra’s voor de musical!

Opties

Kies hieronder uw opties:
In geval van geen extra paketten, boekjes of USB-sticks vul 0 of geen in

Additionele musicalpakketten voor extra groepen op dezelfde locatie (andere locaties moeten een eigen pakket bestellen)

Digitaal bewerkbaar script (.word document)

Vul hieronder het aantal gedrukte full color scriptboekjes in (€4.95 p/s)

Additionele USB-sticks

Vul het aantal leerlingen waarmee de musical gespeeld gaat worden in:

0
    0
    Winkelwagen