Selecteer een pagina

Ouders, Trollen en andere Ellende

                            een sprookje voor gevorderden

De sprookjesfiguren zijn boos en ontevreden! Ze worden uitgebuit  omdat ze te weinig salaris krijgen voor hun optreden in sprookjesboeken en pretparken. Tot overmaat van ramp krijgen ze ook nog een brief van Pinokkio waarin staat dat ze gekort worden op de “royalties” die ze ontvangen voor schnabbels! Ze zijn het zat en besluiten verhaal te gaan halen bij de van de toverfee(ks) van personeelszaken. Alleen komen ze nooit verder dan haar secretaresse, een slechte, mopperige en aftandse trol, die toevallig bij een wensput zijn kantoor heeft.

Een groep kinderen is het zat, ze worden de hele dag op de VSO, TSO en BSO gedumpt door hun veel te drukke ouders, ze moeten allerlei klusjes doen, krijgen om de klapscheet huisarrest en ze worden geterroriseerd door hun broertjes en zusjes. Ze zijn boos en besluiten weg te lopen naar een ver bos. Daar komen ze per toeval bij een wensput. Voor de grap gooien ze er een muntje in, net op het moment dat de sprookjesfiguren verhaal komen halen bij de trol…

Als het muntje  precies op het hoofd van de pesterige trol valt,  bedenkt hij een gemeen plan om van het gezeur van de sprookjesfiguren af te zijn.

Door een magische spreuk laat hij de kinderen en sprookjesfiguren ruilen van identiteit en daarmee van hun leven……Met alle gevolgen van dien……De ruil zorgt voor hilarische taferelen waarbij zowel de sprookjesfiguren als de kinderen erachter komen dat hun eigen leven eigenlijk veel leuker was.

Ze keren terug naar personeelszaken en de wens put en dringen nu wel door tot het kantoor van de fee(ks) die hun helpt de vloek ongedaan te maken, waarbij het pesterige zusje van ‘prins Charming’ nog allesbepalend zal blijken….

€ 159,95

Technische informatie:

🍄 Duur: ca. 60-75 minuten

🍄 Aantal spelers: 25+ (makkelijk uit te breiden/aan te passen)

🍄 Aantal nummers: 6 Liedjes, 5 muziekstukken & enkele geluidseffecten.

🍄 Genre: Comedy, Eindmusical, Kindermusical

Inhoud musicalpakket:

  • 1x Scriptboek (incl. regie + decor aanwijzingen)
  • 1x Uitvoerlicentie + Kopieerlicentie (onbeperkt kopiëren voor 1 groep/ klas per locatie)
  • 1x USB-stick met alle muziek, effecten & leuke extra's voor de musical (posters, geheimhoudingsverklaring etc.)

Klik hieronder om Ouders, Trollen en andere Ellende te bestellen

FIJNE VAKANTIE!

Wat een schooljaar! Bedankt voor alle lieve en positieve reacties en wat een feest om te zien dat iedereen zijn creativiteit heeft gebruikt om alle eindmusicals en sketches tot een knallend succes te maken! We gaan de komende weken genieten van onze vakantie en ons klaarmaken voor een nieuw schooljaar. Er staan hele toffe dingen op het programma maar daarover later meer!

Van 11 juli tot 3 augustus is Waarvan Acte Theaterproducties gesloten.

Alle musicals en boeken die u tijdens deze periode besteld worden na 3 augustus direct aan u verzonden.
Uiteraard kunnen alle digitale en downloadbare musicals en sketches gewoon besteld
en direct gedownload worden.

Iedereen een hele fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Hartelijke groet, Team Waarvan Acte

You have Successfully Subscribed!

0