Selecteer een pagina

PUINRUIMERS!

Puinruimers is een doldwaze eindmusical vol grappige typetjes, een humoristische verhaallijn en geweldige muziek! In deze vrolijke comedy, met een knipoog naar de mensheid wordt op luchtige wijze de aarde van de ondergang gered!

Op een ochtend kijkt het Mannetje op de maan door zijn telescoop naar de aarde en schrikt zich werkelijk een ongeluk! ‘Moeder Natuur’ ligt te slapen in haar eigen vuilnis, ‘Vadertje Tijd’ rent overspannen in het rond, op zijn hielen gezeten door zijn wanhopige assistent ‘Stopwatch’ die de pauzeknop maar niet kan vinden!

Wat is er toch aan de hand!?

Al turend door zijn telescoop ontdekt het Mannetje dat er ineens vier ‘monstertjes’ bij moeder natuur logeren, die de boel vervuilen en tussendoor steeds energydrink in de thee, van de normaal zo kalme Vadertje Tijd, stoppen…

Hij slaat groot alarm, want straks vergaat de wereld! Hij roept de hulp in van Klaas Vaak en Koos Nooit en met zijn drieën, brengen zij Moeder Natuur en Vadertje Tijd naar de SPA van ‘Hare Klysma’, (die in werkelijk gewoon Henk heet en loodgieter is…). Met behulp van zijn team van bedienden en schoonheidsconsulenten, moet hij hen rustig krijgen en op zien te lappen, maar ja, hoe doe je rustgevende yoga-oefeningen met een ‘hyperdepieper stuiterbal’ die vol energydrink zit?

Connie en Debbie ontfermen zich ondertussen over Moeder Natuur en proberen haar zo goed en kwaad als het gaat schoon te boenen en van een lekker ‘make-upje’ te voorzien. Hare Klysma schiet te hulp met zijn loodgieterspullen, maar ja dat leidt weer tot vervuiling van het slaapzand van Klaas Vaak… Een ding is duidelijk… Er moet definitief worden afgerekend met die ‘monstertjes’ die de schuld lijken van alle drukte en vervuiling! 

Kan je echt niet wachten om te weten hoe de musical verder gaat!? Bekijk & lees dan snel de gratis leesversie!

€ 159,95

Technische informatie:

🗑 Aantal rollen: 20-25

🗑 Muziek: 8 liedjes, 5 muziekstukken, + 8 geluidseffecten

🗑 Tijdsduur: ca. 75 minuten

🗑Genre: Eindmusical, Kindermusical

Extra: De musical kan heel makkelijk aangepast worden voor kleine groepen (10-15 kinderen) wij helpen u hier graag bij!!

Inhoud musicalpakket:

  • 1x Scriptboek (incl. regie + decor aanwijzingen)
  • 1x Uitvoerlicentie + Kopieerlicentie (onbeperkt kopiëren voor 1 groep/ klas per locatie)
  • 1x USB-stick met alle liedjes (ingezongen & instrumentaal), muziek, effecten & leuke extra’s voor de musical.

Klik hieronder om PUINRUIMERS te bestellen

FIJNE VAKANTIE!

Wat een schooljaar! Bedankt voor alle lieve en positieve reacties en wat een feest om te zien dat iedereen zijn creativiteit heeft gebruikt om alle eindmusicals en sketches tot een knallend succes te maken! We gaan de komende weken genieten van onze vakantie en ons klaarmaken voor een nieuw schooljaar. Er staan hele toffe dingen op het programma maar daarover later meer!

Van 11 juli tot 3 augustus is Waarvan Acte Theaterproducties gesloten.

Alle musicals en boeken die u tijdens deze periode besteld worden na 3 augustus direct aan u verzonden.
Uiteraard kunnen alle digitale en downloadbare musicals en sketches gewoon besteld
en direct gedownload worden.

Iedereen een hele fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Hartelijke groet, Team Waarvan Acte

You have Successfully Subscribed!

0