Selecteer een pagina

Op zoek naar een leuke week of maandafsluiting voor uw klas!? Probeer eens een sketch!

Een SKETCH is een mini-musical van maximaal 20 minuten en bestaat uit een volledig script met daarin regie, – en decoraanwijzingen en een spetterend liedje.  Ideaal voor een week,- en/of maandsluiting en bovendien een perfecte voorbereiding op de eindmusical! Door het opvoeren van sketches wennen kinderen op een speelse manier aan het stralen op een podium voor publiek!

Er zijn sketches voor verschillende leeftijden en groepssamenstellingen in heel veel verschillende thema’s! Er wordt regelmatig nieuw materiaal toegevoegd en er zijn door het jaar heen scherpe aanbiedingen, dus houd deze pagina goed in de gaten! Neem hieronder een kijkje in het uitgebreide aanbod en alvast veel plezier!

PRE-SALE! 

BESTEL NU HET SKETCHBOEK DEEL 2 en ontvang €20 korting!

Gebruik bij u bestelling de kortingscode: boekdeel2

deze actie is geldig tot 14 juni 2020 – de boeken worden geleverd vanaf 15 juni

Om alle leerkrachten in het basisonderwijs een hart onder de riem te steken is het script van “Het dagboek van…” tot 1 JULI 2020 geheel gratis aan te vragen!

Alle Musicals worden gewoon bezorgd!

Ondanks de voorlopige sluiting van alle scholen vanwege het coronavirus en ook in de meivakantie worden alle Waarvan Acte Musicals gewoon bezorgd! We werken door en doen ons best om al uw bestellingen te verwerken en bij u te bezorgen.

Heeft u uw keuze gemaakt? dan kunt u bij uw bestelling er ook voor kiezen om het musical pakket bij u thuis te laten bezorgen! Dit wijst zich vanzelf in het bestelproces. Omdat we snappen dat het lastig is om een geprint script bij alle leerlingen te krijgen wordt er standaard een .pdf van het script bijgeleverd zodat deze gemakkelijk doorgestuurd kan worden naar alle leerlingen!

Alle digitale/ download only Musicals & Sketches blijven uiteraard direct na betaling direct beschikbaar voor download en gebruik.

We wensen iedereen veel sterkte! Meer vragen? Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar!

Hartelijke groet, 
Team Waarvan Acte Theaterproducties

Ok!

0