Op zoek naar een leuke week of maandafsluiting voor uw klas!? Probeer eens een aantal sketches

Zoek niet verder! In opdracht van de Stichting “Doen Alsof” maakt Waarvan Acte Theaterproducties -om het toneel/ musical/ theater in het onderwijs een positieve impuls te geven- ook in 2019 elke maand een sketch voor verschillende groepen/ leerjaren van de basisschool en bieden het complete script gedurende die maand geheel GRATIS aan!

Iedere 1e maand verschijnt er een NIEUWE GRATIS sketch. Het script van deze sketch zal gedurende die maand geheel gratis aan te vragen zijn. Er zijn geen verborgen kosten of andere verplichtingen verbonden bij aan het aanvragen van het script van de gratis sketch! Het bijbehorende lied is via onze webshop optioneel aan te schaffen voor een vriendelijke prijs van €4,95 gedurende die maand. De sketches uit de voorgaande maanden zijn te bestellen voor €9,95 (incl. muziek) per stuk! 

Om het script van deze maand gratis te ontvangen vult u hieronder het contactformulier in.

Verder vindt u een overzicht van alle beschikbare sketches! 

Alvast succes met instuderen en natuurlijk heel veel plezier!

MEI 2019: HET BIJENOFFENSIEF!
Geheel MEI is het script van de SKETCH “Het Bijen-offensief” GRATIS aan te vragen! 

SKETCH: “Het Bijen-offensief” (groep 3 t/m 5)

Een groepje bloemen staat vrolijk te bloeien in de wei, hoewel vrolijk…. Ze buigen helemaal door, want ze zitten bomvol met stuifmeel! Wanneer komen die luie bijen dit nu eens oogsten…? Dan komen er drie zwaar overwerkte en uitgeputte bijen, die grote zakken stuifmeel vermoeid achter zich aanslepen. Het lijkt wel of ze met zijn drieën al het stuifmeel van de hele weide moeten oogsten! Er is hier dus duidelijk sprake van een probleem met het stuifmeeltransport! Dit kan zo niet langer, samen moeten ze een oplossing bedenken, want dit lijkt nog wel erger dan het lerarentekort! In deze vrolijke sketch voor de midden, – en onderbouw wordt op speelse wijze een waar offensief ingezet voor het redden van de bij!

Speciaal voor deze sketch is het nummer “De Bijenbluezz” geschreven! Beluister hieronder een preview van het lied en zing alvast mee!

Preview LIED: “De BijenBluezz”

 KLIK HIER om de volledige versie van de SKETCH “Het Bijenoffensief” incl script, muziek alleen de maand Mei voor maar €4,95 te bestellen!

Technische informatie:

  • Leeftijd: Onder, – en middenbouw (groep 3 t/m 5)
  • Aantal Scenes: 4
  • Aantal spelers met tekst: 9 (maar de hele klas kan meedoen als bloemen in de wei, de teksten kunnen makkelijk herverdeeld worden).
  • Minimaal aantal spelers: 4
  • Duur: 15-20 min. (hangt ervan af of je het bijbehorende lied 1 of 2x zingt).
  • Aantal liedjes: 1

Wie oogst dat stuifmeel?!

Vul hieronder het formulier in en download de gratis SKETCH van de maand direct!

Ook zo benieuwd naar alle sketches van 2019!?

Houd deze pagina goed in de gaten!  🔜

Team Waarvan Acte