Op zoek naar een leuke week of maandafsluiting voor uw klas!? Probeer eens een aantal sketches

Zoek niet verder! In opdracht van de Stichting “Doen Alsof” maakt Waarvan Acte Theaterproducties -om het toneel/ musical/ theater in het onderwijs een positieve impuls te geven- ook in 2019 elke maand een sketch voor verschillende groepen/ leerjaren van de basisschool en bieden het complete script gedurende die maand geheel GRATIS aan!

Een SKETCH is een mini-musical van max. 20 minuten en daardoor ideaal voor een week en/of maandsluiting!  

Iedere 1e maand verschijnt er een NIEUWE GRATIS sketch. Het script van deze sketch zal gedurende die maand geheel gratis aan te vragen zijn. Er zijn geen verborgen kosten of andere verplichtingen verbonden bij het aanvragen van het script van de gratis sketch! Het bijbehorende lied is via onze webshop optioneel aan te schaffen voor een vriendelijke prijs van €4,95 gedurende die maand. De sketches uit de voorgaande maanden zijn te bestellen voor €9,95 (incl. muziek) per stuk! 

Om het script van deze maand gratis te ontvangen vult u hieronder het contactformulier in.

Verder vindt u een overzicht van alle beschikbare sketches! 

Alvast succes met instuderen en natuurlijk heel veel plezier!

Geheel SEPTEMBER is het script van de SKETCH “Koetuur!” GRATIS aan te vragen! 

SKETCH: “Koetuur” (groep 5 t/m 8)

In deze ‘stylish’ verantwoorde sketch voor de midden,- en bovenbouw (groep 5 t/m 8) zijn we te gast in het atelier van de wereldberoemde ontwerper “Pablo Injassie”. De nieuwe collectie staat op het punt om gelanceerd te worden, maar dan raakt alle kleding zoek. Een grote ramp, want de modellen zitten al in de make up en de mensen van de pers staan al klaar voor een recensie!

De naaisters, schoonmakers en kleedsters zetten alles op alles om last-minute toch nog iets moois de catwalk op te sturen… en geven daar zo hun eigen draai aan! Vindt de pers het mooi? En wat vindt Pablo er eigenlijk van…. Is het echte ‘Koetuur’? 👠 Kom maak snel een collectie met tof design!

Speciaal voor deze sketch is het nummer “Hoot Koetuur” geschreven! Beluister hieronder een preview van het lied en zing alvast mee!

Preview LIED: “Hoot Koetuur”

 KLIK HIER om de volledige versie van de SKETCH “KOETUUR ” incl script, muziek alleen de maand augustus voor maar €4,95 te bestellen!

Technische informatie:

  • Leeftijd: Midden,- en bovenbouw (groep 5 t/m 8)
  • Aantal Scenes: 4
  • Aantal spelers met tekst: 16
  • Minimaal aantal spelers: 12
  • Duur: 15-20 min. (hangt ervan af of je het bijbehorende lied 1 of 2x zingt).
  • Aantal liedjes: 1

Kom maak snel een collectie met tof design!

Vul hieronder het formulier in en download de gratis SKETCH van de maand direct!

Ook zo benieuwd naar alle sketches van 2019!?

Houd deze pagina goed in de gaten!  🔜

Team Waarvan Acte