Op zoek naar een leuke week of maandafsluiting voor uw klas!?

Zoek niet verder! In opdracht van de Stichting “Doen Alsof” maakt Waarvan Acte Theaterproducties -om het toneel/ musical/ theater in het onderwijs een positieve impuls te geven- ook in 2019 elke maand een sketch voor verschillende groepen/ leerjaren van de basisschool en bieden het complete script gedurende die maand geheel GRATIS aan! sketches

Er zijn geen verborgen kosten of andere verplichtingen verbonden bij aan het aanvragen van het script van de gratis sketch. U kunt ook de sketch incl. de bijbehorende liedjes en eventuele geluidseffecten voor een zeer vriendelijke prijs van €4,95 bestellen via onze webshop, u bent dit uiteraard niet verplicht, maar is natuurlijk wel heel leuk!

Elke 1e van de maand verschijnt er een nieuwe sketch op de site waarvan het script geheel gratis is. Houd deze pagina dus goed in de gaten en mis het niet!

Alvast succes met instuderen en natuurlijk heel veel plezier!

Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare sketches!

Iedere 1e maand verschijnt een NIEUWE GRATIS sketch. Het script van deze sketch zal gedurende die maand geheel gratis aan te vragen zijn, het bijbehorende lied is optioneel aan te schaffen voor maar €4,95 gedurende die maand. De sketches uit voorgaande maanden zijn te bestellen voor €9,95 (incl. muziek) per stuk! Om het script van deze maand gratis te ontvangen vult u hieronder het contactformulier in.

GRATIS SKETCH VAN DE MAAND

SPECIAL VOOR PASEN!

Februari 2019: Ziek!?

Geheel Februari is het script van de SKETCH “ZIEK?!” GRATIS aan te vragen! 

We’re Back!!!, en het is hoog tijd voor een nieuwe GRATIS sketch!  Wij presenteren deze maand: “ZIEK?!” speciaal voor de bovenbouw.

‘ZIEK?!’ gaat over een afschuwelijke dokter in een ziekenhuis die alle patiënten en verpleegkundigen dwars zit! Na het zoveelste incident zijn de patienten het zat….Het is tijd voor wraak en dat leidt natuurlijk tot hilarische taferelen! Als er dan ook nog een beoordeling van 2 professoren in de planning staat, loopt alles in de soep en worden de dokter en zijn coassistenten flink in de maling genomen! Veel plezier!

Speciaal voor deze sketch is het nummer “Stop de Dokter!” geschreven! Beluister hieronder een preview van het lied en zing alvast mee!

Preview LIED: “Stop de Dokter!”

 KLIK HIER om de volledige versie van de SKETCH “ZIEK?!” incl script, muziek voor maar €4,95 te bestellen!

Technische informatie:

  • Aantal Scenes: 4
  • Aantal spelers met tekst: 12
  • Minimaal aantal spelers: 10
  • Duur: 15-20 min. (hangt ervan af of je het bijbehorende lied 1 of 2x zingt).
  • Aantal liedjes: 1

Wie stopt die dokter!?

De sketch “ZIEK?!” is geschikt voor kinderen van groep 5 t/m 8

Vul hieronder het contactformulier in en ontvang het script van de SKETCH “ZIEK?!” direct in uw mailbox! 


Wilt u (2x per jaar) onze nieuwsbrief ontvangen?

Voer code in: captcha

Ook zo benieuwd naar alle sketches van 2019!?

Houd deze pagina goed in de gaten!  🔜

Team Waarvan Acte

Deel deze pagina : Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print