Selecteer een pagina

Op zoek naar een leuke week of maandafsluiting voor uw klas!? Probeer eens een aantal sketches

Zoek niet verder! In opdracht van de Stichting “Doen Alsof” maakt Waarvan Acte Theaterproducties -om het toneel/ musical/ theater in het onderwijs een positieve impuls te geven- ook in 2019 elke maand een sketch voor verschillende groepen/ leerjaren van de basisschool en bieden het complete script gedurende die maand geheel GRATIS aan!

Ook zullen er gedurende het jaar verschillende ‘specials’ verschijnen die voor een bescheiden prijs van €9.95 per stuk te bestellen zijn. 

Een SKETCH is een mini-musical (toneel, dans & lied) van max. 20 minuten en daardoor ideaal voor een week en/of maandsluiting!  

Iedere 1e maand verschijnt er een NIEUWE GRATIS sketch. Het script van deze sketch zal gedurende die maand geheel gratis aan te vragen zijn. Er zijn geen verborgen kosten of andere verplichtingen verbonden bij het aanvragen van het script van de gratis sketch! Het bijbehorende lied is via onze webshop optioneel aan te schaffen voor een vriendelijke prijs van €4,95 gedurende die maand. De sketches uit de voorgaande maanden zijn te bestellen voor €9,95 (incl. muziek) per stuk!

Om het script van deze maand gratis te ontvangen vult u hieronder het contactformulier in.

Geheel November is het script van de SKETCH “Groentjes” GRATIS aan te vragen! 

SKETCH: “Groentjes” (groep 3 t/m 5)

In deze sketch voor de onderbouw (groep 3 t/m 5) maken we kennis met de groentjes in de groentetuin van Betsy en Saar. De wortels, tomaten, boontjes hebben het heel erg naar hun zin in de tuin, het lijkt wel een kuuroord zo met je voeten in de modder! Maar dan… ineens een groot gevaar….slakken in aantocht! De groentjes zijn in paniek, want ze willen niet opgegeten worden door die slijmerds! Ze moeten heeeeel snel groeien, zodat ze klaar zijn voor de oogst… maar ja, wat gebeurt er na de oogst eigenlijk?…

Ga het zien in deze sketch vol met vitaminen!

Preview LIED: “In de Puree!”

 KLIK HIER om de volledige versie van de SKETCH “Groentjes” incl script, muziek alleen de maand augustus voor maar €4,95 te bestellen!

Technische informatie:

  • Leeftijd: Onder,- en middenbouw (groep 3 t/m 5)
  • Aantal Scenes: 4
  • Aantal spelers met tekst: 16 (tekst kan makkelijk worden herverdeeld)
  • Minimaal aantal spelers: 10
  • Duur: 15-20 min. (hangt ervan af of je het bijbehorende lied 1 of 2x zingt).
  • Aantal liedjes: 1 (In de Puree!)

HELP WE ZITTEN IN DE PUREE!

Vul hieronder het formulier in en download de gratis SKETCH van de maand direct!

Ook zo benieuwd naar alle sketches van 2019!?

Houd deze pagina goed in de gaten!  🔜

Team Waarvan Acte

0