fb
Eindmusical Status Offline

STATUS OFFLINE

Afscheidsmusical 2021 STATUS OFFLINE

De musical STATUS OFFLINE speelt zich af in ‘Hotspot’ een dorp dat zo op het eerste gezicht een heel normaal dorpje, maar schijn bedriegt! De bewoners van Hotspot zijn al maanden afgesloten van het internet!
Geen enkele app, site of online game doet het, kun jij je dat voorstellen een leven zonder wifi?!

 19.95

HET VERHAAL VAN DE MUSICAL STATUS OFFLINE

Welkom in Hotspot! Een klein dorpje niet eens zo heel ver hier vandaan! Zo op het eerste gezicht een heel normaal dorpje, maar schijn bedriegt! De arme bewoners van Hotspot zijn al maanden afgesloten van het internet! Geen enkele app, site of online game doet het, kun jij je dat voorstellen een leven zonder wifi?!

Als op een dag een nieuwe burgemeester in het dorp aankomt maakt hij kennis met de inwoners van het dorp… Hij ontmoet de ‘Like brigade’ die overal plaatjes van Emoji’s opplakken, de postbode bezorgt spam, de gemeenteraad vergadert met hun hoofd door een frame alsof ze in een online vergadering zitten en bij de Winkel van het Web kun je ‘duimpjes omhoog’ per ons scheppen uit grote bakken… Wat is hier aan de hand?

Nou simpel… Omdat de bewoners zich geen leven met ‘Status Offline’ kunnen voorstellen, doen ze gewoon alsof ze nog ‘Online’ zijn en dat zullen we weten ook! Onder leiding van de nieuwe burgemeester start een grote zoektocht naar het verdwenen internet, waarvoor de bewoners zelfs het ‘Darkweb’ op moeten, op zoek naar het grote Wiki-boek met alle antwoorden! Hangen de sleutels in de de ‘Cloud’? Welke rol speelde de oud-burgemeester ‘Claire Catfish’? Zal wethouder Spam ooit op de dating-app ‘Vinder’ zijn online match vinden? En waarom komt er rook uit de fontein? Je krijgt alle antwoorden in de hilarische comedy ‘Status Offline’…

Zal het lukken om weer ‘back online’ te komen… En is dat eigenlijk wel een goede oplossing?

Technische informatie:
🌈Aantal spelers: 18-35+
🦄Muziek: 9 liedjes, 2 muziekstukken
🌈Tijdsduur: ca. 75 minuten
🦄Genre: Eindmusical, Afscheidsmusical, Kindermusical

Inhoud Basis Musicalpakket STATUS OFFLINE

• 1x Scriptboek (full color gedrukt)
• 1x Digitaal Scriptboek (.pdf)
• 1x Uitvoer/ Kopieerlicentie
• 1x USB-Stick met daarop:
Digitaal Scriptboek (.pdf)
Liedjes (ingezongen/ instrumentaal),Muziekstukken & geluidseffecten
Bladmuziek 
Leuke extra’s voor de musical

BELUISTER DE LIEDJES

OEFENVIDEOS: BESPAAR VEEL TIJD EN LAAT DE KINDEREN ZELFSTANDIG OEFENEN MET
ALLE GRATIS MEEZINGVIDEO’S VAN DE LIEDJES OP YOUTUBE!

BESTELLEN MUSICALPAKKET STATUS OFFLINE

0
    0
    Winkelwagen