Waarvan Acte presenteert: Superhelden!

Superhelden vertelt het verhaal van de verlegen Joris. Hij is een timide, doodnormale jongen, die – net als de rest van zijn klas- geplaagd wordt door pestkop Kees. De ouders van Joris zijn ‘altijd druk’ en hebben geen tijd voor hem. Joris is vreselijk verliefd op Eefje, maar hij lijkt wel onzichtbaar voor haar. Als dan tot overmaat van ramp ook nog blijkt dat Kees een oogje op Eefje heeft, baalt Joris enorm. Hij krijgt van zijn meester het advies om zich er niet te veel van aan te trekken en gewoon een ‘heldendaad’ te verrichten zodat Eefje ook ziet hoe bijzonder hij is.

Na weer een dag ‘onzichtbaar’ te zijn geweest voor de hele wereld, gaat Joris een beetje verdrietig naar bed. Die nacht krijgt hij bezoek van een hele bijzondere superheld HeroMcBero. Hij neemt Joris mee naar de speciale superschool, zodat Joris kan leren wat zijn superkracht is. We maken kennis met allerlei rare superhelden met de meest gekke superkrachten en we leren een heleboel over HeroMcBero, die eigenlijk ook een beetje gepest wordt op school. Als Joris een plan bedenkt om Hero te helpen ontdekt hij meteen wat zijn eigen superkracht is en weet hij meteen hoe hij het hart van Eefje kan winnen en niet langer ‘onzichtbaar’ te zijn. Maar was het nou een droom, of toch niet….?

“Superhelden”  is er in een toneelversie en kan eveneens als schoolmusical worden opgevoerd met kinderen in de bovenbouw leeftijd. (groep 7/8). Er is een versie voor kleine groepen (minimaal 9 spelers) en grote groepen 25+.

Vraag hieronder een leesversie van “Superhelden!” aan! Alvast veel leesplezier! 

Enthousiast geworden na het lezen? Bestel “Superhelden” nu in de webshop! 
Deel deze pagina : Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Technische informatie:

🏋️‍♂️ Duur: ca. 60 minuten

🏋️‍♂️Aantal spelers:15-25+

🏋️‍♂️Aantal nummers: Klik hier – YouTube

🏋️‍♂️ Genre: Comedy, Eindmusical, Afscheidsmusical, Kindermusical

Prijzen & Licenties

Basispakket Superhelden:

  • 1x tekstboek incl. regieaanwijzingen, decoradvies
  • 1x een uitvoerlicentie

€ 99,95 incl. btw

Per musical kunt u kiezen voor de aanschaf van boekjes (€3,- per leerling) of het kopiëren van het script in eigen beheer (€0,95 per leerling) voor het aantal spelers in de groep/school, dit wijst zich in het bestelproces.

Bestel “Superhelden” nu via de webshop!

Bestel “Superhelden” (toneelversie) nu via de webshop!

 


Wilt u (2x per jaar) onze nieuwsbrief ontvangen?

Voer code in: captcha