Selecteer een pagina

Superhelden – dé Super-Eindmusical!

Superhelden vertelt het verhaal van de verlegen Joris. Hij is een timide, doodnormale jongen, die – net als de rest van zijn klas- geplaagd wordt door pestkop Kees. De ouders van Joris zijn ‘altijd druk’ en hebben geen tijd voor hem. Joris is vreselijk verliefd op Eefje, maar hij lijkt wel onzichtbaar voor haar. Als dan tot overmaat van ramp ook nog blijkt dat Kees een oogje op Eefje heeft, baalt Joris enorm. Hij krijgt van zijn meester het advies om zich er niet te veel van aan te trekken en gewoon een ‘heldendaad’ te verrichten zodat Eefje ook ziet hoe bijzonder hij is.

Na weer een dag ‘onzichtbaar’ te zijn geweest voor de hele wereld, gaat Joris een beetje verdrietig naar bed. Die nacht krijgt hij bezoek van een hele bijzondere superheld HeroMcBero. Hij neemt Joris mee naar de speciale superheldenschool, zodat hij kan leren wat zijn superkracht is. We maken kennis met allerlei rare superhelden, zoals Juf Flovliegzo met haar bril en bling, Jackiegesprekkie, die samen met haar zus Beckiegesprekkie Joris inschrijft als nieuwe leerling, maar die nooit stoppen met kwebbelen! We maken kennis ‘hero-ze-moeder’, Coco en haar assistente SuperSjaan die een geweldig superheldenkostuum voor Joris maken! Ook de rare JakkoGebakko, die helemaal uit zijn dak gaat op dat ene speciale muziekje en BiancaBom, die helemaal uit haar dak gaat van…. zichzelf. Ze hebben allemaal de meest (te) gekke superkrachten en tijdens de lessen op de superheldenschool leren we ze allemaal goed kennen en komen we een heleboel te weten over Hero McBero, is hij wel zo stoer en fantastisch als hij zegt? en waarom kust hij de hele tijd zijn spierballen?  Als Joris een plan bedenkt om Hero te helpen ontdekt hij meteen wat zijn eigen superkracht is en weet hij hoe hij het hart van Eefje kan winnen en niet langer ‘onzichtbaar’ te zijn. Maar was het nou een droom, of toch niet….?

Op aanvraag is er ook een versie voor kleine groep beschikbaar voor minimaal 9 spelers.

€ 159,95

Technische informatie:

💪🏼 Duur: ca. 75 minuten

💪🏼 Aantal spelers: minimaal: 15 – 25+

💪🏼 Aantal nummers: 6 liedjes, 5 muziekstukken en enkele geluidseffecten

💪🏼 Genre: Eindmusical, Kindermusical

Inhoud musicalpakket:

  • 1x Scriptboek (incl. regie + decor aanwijzingen)
  • 1x Uitvoerlicentie + Kopieerlicentie (onbeperkt kopiëren voor 1 groep/ klas per locatie)
  • 1x USB-stick met alle muziek, effecten & leuke extra’s voor de musical!

Klik hieronder om SUPERHELDEN te bestellen

FIJNE VAKANTIE!

Wat een schooljaar! Bedankt voor alle lieve en positieve reacties en wat een feest om te zien dat iedereen zijn creativiteit heeft gebruikt om alle eindmusicals en sketches tot een knallend succes te maken! We gaan de komende weken genieten van onze vakantie en ons klaarmaken voor een nieuw schooljaar. Er staan hele toffe dingen op het programma maar daarover later meer!

Van 11 juli tot 3 augustus is Waarvan Acte Theaterproducties gesloten.

Alle musicals en boeken die u tijdens deze periode besteld worden na 3 augustus direct aan u verzonden.
Uiteraard kunnen alle digitale en downloadbare musicals en sketches gewoon besteld
en direct gedownload worden.

Iedereen een hele fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Hartelijke groet, Team Waarvan Acte

You have Successfully Subscribed!

0